Yanlış anlamadıysam siz ip adresinize ban attıkça başka bir ip ile tekrar saldırıyor değil mi?İp adresini tespit edemem ama koruma konusunda yardımcı olabilirim eğer dediğim gibi ise
Merhaba,
Hayır, esx üzerinden hangi sunucuya netstat ile bakarsam bakayım, gelen bir saldırı görünmüyor, ancak putty erişimi hiç bir şekilde gelmemekte.
İlginç bir durum, sıradan suprut, ddos saldırı gibi değildir yani.
Bu saldırı 6-7 ay öncesine kadar benim aldığım saldırılara benziyor. Çok kişiye gösterdim, yorum aldım, denedik, denettirdik. Sadece bu oyunla ilgili olan kişileri kastettiğimi düşünmeyin lütfen. Sunucu optimizasyonu konusunda çok üst düzey kişilerden bahsediyorum. Eğer benim aldığım sunucu tarzında saldırılar alıyorsanız yazılımsal koruma mümkün olmuyor maalesef. Benzerlik nedeniyle yazıyorum, amacım farklı birşey değil. Yanıltmayayım yani eğer farklıysa. Etkin bir firewall hizmeti almanızı, alırken de aldığınız tarafın bizzat kurmasını rica etmenizi öneriyorum.
Merhaba,
Zaten bu gidiş ile bir mikrotik şart gibi görünüyor 500 mbit kadar saldırıyı kesecek.
Gelen paketler düşük, o sebeple saldırı veri merkezinin ekranına düşmüyor, fakat bu küçük paketler doğrudan portlara geliyor zannedersem ve o'da portları şişirdiği için erişimi kesiyor anladığım kadarıyla.
Sizi tenzih ederek söylüyorum ancak böyle bir şey yapan, yaptıran kim olursa olsun karaktersiz, şeref yoksunu'dur net.
Arayış sürmektedir.