aTKn94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Arkadaşlar bir yıl önce badiye gidiyordum. Vücudum toplandı ama baklavalar tam anlamıyla gözükmüyor.

Evde çalışıyorum ama koşu yapmam yada ip atlamam gerekiyormu ?
Ayrıca beslenmem nasıl olmalı. Genelde et türü yiyorum. Ayrıca salata yesem hep yararı olurmu ?
justic3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş sen baklava yapmak istiyorum diyorsunda mevsim olarak pek uygun bir mevsimde değiliz kasların gözükmemesinin sebebi üstündeki yağ tabakalarıdır bu yüzden onları eritmen lazım yani yağ yakman lazım buda yaz döneminde diyetle beraber olur kışın olmazmı diyeceksin kışında olur fakat yazın daha hızlı yakarsın sporcular için genelde kış dönemi bulk dönemidir bence sende bu kış hacimlen yazın diyet ve kardiyo ile yakıp baklavalarını gösterirsiniz zira cılız bir vücutta baklava çıksa bile çok kötü duruyor

Antreman olarakta şunu öneririm.

http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
kardeşim justice yi dinle bende ondan tavsiye aldım 1.5 ay oldu inan onun söyledikleri sayesinde eskiden baya iyi oldum ona resim atcam diye söz verdim ama atmadım oda var ama arkadaş işi biliyor karın kası olayına gelince birçok yabancı forumdada okumustum 30 calısma 70 dıyet dıyorlar dıyet bılıyor musun dersen bılmıyorum ama arkadas sana yardımcı olur bılgılı arkadas hadı rasgele sımdıden de ıyı bayramlar kardeslerım