Teşekkür ederim
Bu arabayı almamaktaki sebep az yakması. 7500-8000 civarı önerdiğiniz bir araba varsa hocam bakabilirim.
Bu tür arabalarda en düşük km 150.000 gördüm. Ortalama 200.000 km' lerde bunun dezavantajı nedir hocam? ve birde hararet problemi var mıdır? Örneğin benim bir aradaşta skoda favorit vardı sık sık hareret sorunları oluyordu.
valla alacağınız aracın tam modelini yazarsanız daha rahat yardımcı olabilirim. açıkçası uzun süre binici değilseniz, 100 000 üstü araçlara pek bulaşmamanız taraftarıyım; bu tarz araçların bakımları hiç aksatılmamışsa ve sizde aksatmazsanız; size sadece elden çıkartırken problem yaratır; yinede imkanınız varsa 100 000 kilometre altında araç almak her zaman daha mantıklı.
hararet problemine gelince; ben 3.5 senedir palio kullanıyorum, şuan 137 000 kilometrede; hiç hararet problemi ile karşılaşmadım; yalnız skoda favorit kadar dayanıklı bir araç değildir, pek yağsız bırakmaya gelmez

favorit motor olarak daha dayanıklı ama konforsuzdur; palio, favorit'e göre biraz daha konforludur ama motoru daha az dayanıklıdır.
bu tarz kilometredeki araçların kilometreleride oynanmış olabiliyor, örneğin 180 000 den 150 000 e çekilmiş olabiliyor, bu denli yüksek kilometreli alıyorsanız, mutlaka yetkili serviste ekspertiz yaptırmak veya bu işten anlayan bir tanıdık bakıp, sanayide iyi bir ustaya göstermek gerek. sadece tramer kaydına güvenmeyin; internette pertten toplanmış ama tramerde hiç hasar kaydı olmayan araçlara çok rastladım.