Merhaba;

Meslektaşlarım @muzafferbilisim ve @Darklord 'a katılıyorum. Özellikle hizmet durdurma noktasında @Darklord'un belirttiği hususlar önemli. Profesyonel olarak hizmet veren bizim gibi firmalar müşterilerine kaliteli hizmet sunmak için elinden geleni yapıyor. Müşteri odaklı çalışıyoruz, o sebeple müşteri memnuniyetini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat bu noktada müşterinin de firmaya karşı anlayışlı olması gerekiyor. Yani "hesabınızı durduracağız" diye telefon açılmasını beklememesi gerekiyor. Ya da "ödemeniz gecikti" vb. bir konuda telefonla ulaşılmasını beklememesi gerekiyor. Ödeme hatırlatmaları için bizim sistemde 10 ve 3 gün kala ile süre geçtikten sonra 1, 2 ve 3. günlerde hatırlatma e-postaları gönderiliyor. 4. gün sabah hesap durduruluyor. Ödeme periyodu 30 günlük olan bir hizmet için 13 günlük bir süre tanınmış oluyor zaten. Müşteri bu kadar sürede ödeme yapamıyorsa hizmetin durdurulması doğal. Yalnız, çok elzem bir durum vardır, bu durum firmaya iletilirse firma ek süre verir. Bu da "insanlık hali" olarak nitelendirilen bir durumdur. Fakat bu durumun da her ay yaşanmaması gerekir.

Yazdıklarım doğrultusunda şartlarımız size uygun gelirse Bayi Hosting Paketleri sayfamızdan paketlerimizi ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Hizmet kalitemizi bugüne kadar gerek forumdaki "R10 Ticaret sayısı"yla, gerekse mevcut müşterilerimizin memnuniyet içeren yorumlarıyla ispat ettiğimizi düşünüyorum. Şirketimizle ilgili kurumsal bilgilere de internet sitemizdeki Kurumsal menüsü altından ulaşabilirsiniz. Sizlere hizmet vermek ve yaşadığınız sıkıntılardan "Bilintel sayesinde kurtuldum" diyerek kurtulmanızı isteriz.

Saygılarımla.
Kerem ALPER
Bilintel Bilişim Ticaret Limited Şirketi