Finansbanktan başıma şöyle bir durum geldi :
Yaklaşık bin lira kredi kartı borcum vardı, tümünü tek seferde kuruşu kuruşuna ödeyip bakiyeyi sıfırladım. Müşteri hizmetlerini aradım kredi kartımı kapattırmak istediğimi söyledim, baya uğraştılar fikrimi değiştirmek için bla bla.. Neyse tamam kapattık dediler. Ben de düşündüm daha önce de Citibankta başıma geldiği için dedim bunlar kapatmamıştır bunu, bankaya bir taktım kartı yok kapanmamış.
Bankanın şubesine gittim kredi kartıyla ilgilenmediklerini söylediler yine müşteri hizmetlerini aradım neyse, yine çok zor bir şekilde tamam kapatıyoruz dediler ve kapatırken de bir sinir bir sinir konuşuyorlar.
Neyse ben gene bir hafta bekledim yok arkadaş kapanmamış.
Açtım sonra telefonu böyle olmayacak dedim, sizin anladığınız dilden, küfür ettim çok kötü birşey ama işe yarayacak biliyorum. Bende zaten şarterler atık durumdaydı, güzelce de bir konuştum üstüne, tamam beyfendi biz sizi anladık dediler, bir de nakit kartımı kapatın dedim onun için bankaya gitmeniz gerek dediler ben de kartı gönderirken telefon açıp abonemiz olmak ister misiniz, kart ister msiiniz diyorsunuz o zaman bankaya mı gidiyorduk diye de bir çıkıştım onu da kapattılar güzelce, sonra baktım kartları bankamatik okumuyor ama ne olur ne olmaz 1 yıl oldu hala tutuyorum kartlarımı ki banka da peşimi bırakmıyor sürekli SMS ve mail yolluyor.
Nasıl bir bozuk Türkçe kullandıysam affedin uykuluyum..
"eeh yorumlamam bu kadardır"