CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ickiyi birakmak cok kolaydir. Icki bagimlilik yapmaz zaten ama aynisi sigara icin gecerli degil. Sigara dunyanin en bagimlilik yapan maddesidir. Ben de 6 ay biraktim sonra tekrar basladim iki ay once. Ama yine birakcam. Tecrubelerimi paylasayim da ayni hatalari sen de yapma:

Oncelikle dedigin gibi sigara kafada bitmesi gereken bir sey. Her seyden once senin biraktigini bilmen, kafanda soru isaretleri olmamasi lazim. Sigara belli donemlerde bi vuruyo. Bende 1 ayin doldugu zamanlar vurdu 2 gun. O kadar canim istedi ki anlatamam. Ama dayandim, ondan sonra canim hic istemedi. Ben sigarayi en cok arkadaslarla oturup sohbet ederken tuketiyorum. Sigarayi biraktiktan sonra elim bi bos kaldi ben de nargileye basladim. Sonrasinda bu sigara degil nasilsa diyip puroya basladim. En sonunda ne ugrasiyorum yav diyerek tekrar sigaraya basladim. Sigarayi tamamen birakmak istiyosan kafanda bitir ve tutunun hicbir turlusuyle iliskin olmasin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Sigaradan çok alkol tüketiyordum aslında, onu daha çok arıyorum ben de. Paylaştığın için teşekkürler, nargileyi hiç sevemedim. Bu akşam yemekten sonra sigara aradım durdum ben de ama yok karar verdim içmemeye. Teşekkürler tekrar, sigarayı bir daha ağzıma bile sürmem.