merhaba arkadaşlar bu yıl yeni kazandım aöf kamu yönetimi bölümünü yeni kazandım arkadaşlar.Fakat aöf hakkında mallasef pek bilgi sahibi degilim.
Öncellikle.
aöf deki girecegim sınavlardan geçme notu almam kafimi örnek veriyor geçme notu 50 ben ise her sınavdan 100 alıyorum örnek tabi yani bu aldığım 100 ün bana üniversite bittikten sonra kpss de bi etkisi olacakmı ??
yani lisede diploma notu oluyordu ya arkadaşlar üniversite sınavında bize + katkı sağlıyordu yani üni dede aldığım puanlar kpss de bana + bi katkısı faydası olacakmı yoksa direkmen sınavlarda geçsem yetermi?.
+ kamu yönetiminide temel matematik felen derslerini gördüm benim matematik ile fazla aram yok matematigi ağır degildir degilmi?.
+ örnek veriyorum 10 ders var bu 10 dersin 2 sinde yeteerli puanı alamassamsa eğer. bir dahaki yılla bütün dersleri baştanmı görüyorum veya sınıf atlayacakmıyım? yoksa sınıf atliyacağım o derslerden seneyimi sorumlu olacağım nasıl olacak.
+ örnek ben kamu yönetimi okuyorum 4 yıl sonra bitti ise okul master yapabiliyormuyum? + mastar yapmamın bana kpss de bi etkisi faydası olurmu?
yardımcı olacak arkadaşa teşşekür ederim.
ayrıca arkadaşlar aöf kamu yönetimi derslerine baktıgımda almanca fransızca ingilizce yazıyor bu konulardanda sınav olacakmıyım ben?.