Burada daha önce oldu mu bilmiyorum ama hep firmaların şikayetleri var ben bu sefer nereye açacağım konuyu bilemediğim için buraya açmak istedim.

2 aydır sadece r10 ve diğer çeşitli forumlardan Sınırsız Trafik ile Türkiye Lokasyonlu VDS satış kampanyaları gerçekleştirdim.Çok ucuza bir kampanya yaptım ben nacizane hosting sektöründe 2 3 yıllık bir deneyimim mevcut ama bu piyasada ne kadar kalitesiz müşteriler olduğunu fiyatlarımızı düşürdüğümüzde gördüm. Ucuza satış yapan değerli meslektaşlarım böyle şeylerle karşılaşıyor mu bilmiyorum ama ben çok karşılaştım. Meslek hayatım boyunca uğraşmadığım şeylerle uğraştım.

Sunucu hattımız iyi olduğu için sağa sola saldırı yaptılar, hatamızı anladık ki Türk kullanıcılarına Türkiye Lokasyonlu bu kadar iyi hizmet ve hat vermemek lazım..

Yurtdışına kapalı makineler Ülkemiz içinden saldırı aldılar bunun için bizim sunucularımızı kullandılar. Camfrogcular Türkiye'den Dışarıya saldırı yapmaya çalıştılar. 10 gigabit saldırı alan oldu 350 megabit saldırı yapan oldu . Diğer meslektaşlarımın, firmaların sunucularına saldırdılar.

Ben hepsinden özür diliyorum benim hatamdı ki bu kadar iyi fiyatlara böyle bir hizmet sunup çoluk çocuğa hizmet verdim.

Kısaca buradan belirteyim. www.omurtech.com alan adını bile ağızlarına almasınlar böyle insanlar. Benim sunucumdan başka yere saldırı yapacak insan benden hizmet alıp sonra mahkemeye vereceğim diye çocukça laflar sarf etmesinler. Yeri geldiğinde elimizdeki logları kullanmayı çok iyi biliriz. Bu forumdan beni bilenler bilir, kimsenin işine karışmam sadece işime bakarım, hiç bir müşterimi mağdur etmem ettiysem telafi etmeye çalışırım. Ekmeğimle oynamaya çalışanları Allah islah etsin diyorum. Bu yazımı kötü niyetli kişiler umarım okurlar.