Superservers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz hala öyle oldu böyle oldu yazıyorsunuz.

basitçe yazın ben mağdurum şunu talep ediyorum.

bende yardımcı olmaya çalışıcam
halen aynı soru ve halen aynı cevap vermekten ben usandım. konuyu farkli yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.

https://www.r10.net/1067597585-post55.html

burda belirtmişim.

ve gene yazıyorum.

sözleşmeyeyi bana 2. ay faturasını ödedikten 2 hafta sonra elime ulaştırdınız. ve sözleşmete + madde eklediniz. + birde üstüne üstlük bu bir sözleşme değildir ibaresi koymuşsunuz.
elime ulaştında yazdım sizler kabullenmediniz 3-5 gün bekledikten sonra kabullendiniz. be bu surede ben sizlere güvenimi yitidim.
ve ozman 3cü aya devam etmeme kararı aldım ve iptal talebinde bulundum.

eğerki sözleşme bana ilk fatura hizmet süresi içinde elime ulaşşa idi ozman 2. aya devam etmiyecektim.
nasılki sözleşme elime geçtinde 3 cü aya devam etmediğim gibi ozamanda kabulleninceye kadar + hizmetler de yardımcı olalım diye. ama zar zor kabullendiniz.en aşağıdaki dedinizi ozamanda tekrarladınız.

sonrasına 01.12.2012 - 31.12.2013 tarihine kadar ödedim hizmeti 27.12.2012 de kapattınız tamamen mağdur ettiniz. veri kaybı yaşatarak.

halen aynı şeyi diyorsunuz. erdemlik ediyorum diyorsunuz.
+hizmet alımlarınızda yardımcı olalım güzellik yapalım vs diyorsunuz.

bana tek çözüm yolunuz + hizmet alırsanız yardımcı olurum diyorsunuz. bunuda ben kabul etmiyorum. sebebi
ben size güvenmiyorum. bu yuzden + hizmet almak istemiyorum ve almayacağımda.

bu arada bana sunucu kapatılıncaya kadar sunucu ayın 27 sinde kapanacak denmedi. sunucu kapandı ozaman yazdığımda dediniz.

hem tam ay faturası ücreti alacaksın. hemde süredolmadan sunucuyu kapatacaksınız. Sormadan etmeden. birde mağdurmusunuz diye soracaksınız.

bu sebebden dolayı konuyu moderatörler inceleyip haksız taraf için forum kurallarını uygulayacaktır. ben sizide ALLAHA havale ediyorum.