2-3 Aylık bir Body Geçmişim var, Bodydeki amacım verdigim Kilolardan sonra meydana gelen Sarkma vb. Düzeltmekti. 8 ayda 86'dan 67 Kiloya İndim. 1 Ay Spor Salonuna Her gün gittim,Evde Kendi Dambıllarrım ile Çalıştım
Fakat Kollar ve Kol Kası Haricinde bir Fark olmadı

, Olsada Gözle Görülür bir fark olmadı. Şimdi Bir kaç soru soracam fakat gerçekten bilen kişiler cevap verirse sevinirim.
1-Arkadaşlar Ne Sıklıkla Body yapılmalı ?
2-Protein Tozu Yerine : Süt ve Yogurt Kullanmak Ona yakın bir etki edermi ?
3-Spor Sonrasındamı Protein almalıyım öncesindede almalımıyım ?
4-Ne Kadar Protein Almalıyım ?
Ramazanda İftardan 1 Saat önce Başlarım Spora İftarda bitiririm diye düşünüyorum.
Hocam şimdi ben 2 ay gittim body'ye birazcık fark oldu. Sonra evde barfiks aldım dumbel aldım. Çalışıyorum hep. 3 günde bir kesin çalışıyorum zamanım olursa hergün çalışıyorum.
Durmadan karın kası çalışıyorum. 25 tane düz barfiks çekiyorum. Bayadır bakmıyordum vücuduma geçen gün yazlığa gittik orda boy oynasında baktım baklavalar çıkmış ama alt karın bakvaları pek gözükmüyor. Orasıda niye çıkmamış diye araştırdım karın kası çalışırken kendimi tam kaldırmadığım için oralara hiç vurmamış yük o yüzden oralar çıkmamış.
Ben protein tozunu spordan sonra alıyorum ki kaslar çalıştıktan sonra gelişsin diye. Belki yanlış alıyorum bilmiyorum ama öyle alıyorum. Bende şuan sadece omuz kasları yok onuda yapacağım