Adamlar ilgilenmiyor değil.

Her firmada bu durum böyledir.

Bir kişi sürekli gereksiz şekilde meşguliyet yaratıyorsa o kişi diğer kişilere göre daha sonra yanıtlanır.

Örnek veriyorum:

+ Şifremi kaybettim. Yardım edin.
- Lütfen kimliğinizi taratın veya fotoğrafını çekin.
+ Kimliğimi niye taratayım? Size nasıl güvenebilirim. Üzgünüm kimliği taratamam. Alın tüm bilgleri yazıyorum kimlikteki: kdfjkjdfskjskldjkdslf
- Beyefendi oradaki bilgileri yazmanız önemli değil. Kimliği görmemiz ve bilgileri kontrol etmemiz lazım.
+ Ya arkadaş ben zaten herşeyi size yazmıyor muyum? Güvenlik diyorsunuz domainlerim gidiyor. Bakın şifremi verin 5 yıl uzatacağım domainler var (yani size çok para kazandıracağım işimi acele yapın mantığı).

Bu yaklaşık bir örnekleme.

İşte bu tarz konu akışları nedeniyle siz gerçekten konu ile ilgili birşey yolladığınızda o zaman kısa sürede yanıt alırsınız.

Yukarıdaki diyaloğa sahip biriyle hiçbir firma öncelikli iletişim kurmaz genellikle daha acil ve prosedüre uyan müşterilerin işi halledilir.

Sonuç olarak yukarıdaki diyalog ile hiçbir ilerleme kaydedilemeyecek gibi duruyor. O yüzden halledilebilecek işlemlere yöneliyorlar.

BurakK. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gönderdim dostum bakalım onlarmı sacmalıyor benmi adamlar ilgilenmiyor diyorum bunu niye anlamıyorsunuz yalamaya calısıyosunuz hala onları alla alla adamı cileden cıkartıyorsunuz