ruhadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen benim sorduklarıma cevap ver, ben o sorduğunun cevabını veririm.

Müslüman olmayan herkes Darwinist olacak veya evrim teorisini savunacak diye bir şey yok. Yaratılışı açıklayacak diye bir şey de yok. İnanmayan herkes yaratılışı bilimsel olarak açıklayıp kanıtlayabilseydi zaten herkes bilim adamı olurdu. Biraz daha açayım. Olmayan bir şey kanıtlanmaz ki, var olan bir şey kanıtlanır. Yani biri Tanrı'nın varlığını reddediyorsa ona yok madem ispatla diyemezsin. Olduğunu iddia eden birine bunu ispatlamasını isteyebilirsin. (ben istemem çünkü o onun kendi inancıdır, ama o da benden olmadığını ispatlamamı isterse, ben de o zaman varlığını kanıtla derim. çelişki veya ironi değil bu)

Konu başlığında bilimsel yazılmış, konudaki mesajlarda bütün müslüman olmayanların din düşmanı olduğu iması falan var. Ben de islamiyet çerçevesinde soruyorum madem bilimsel olarak bu sorduklarımın açıklamasını yapın ben de helal olsun diyeyim? Kurandan kopyala-yapıştır yapıp like almakla olmuyor bu işler.
Videoyu izlesen zaten çoğu sorunun cevabını söylüyor adam.

Ama siz ateistler genelde faşist bi tavır alırsınız. Sizin dediğiniz dışında hiç birşey gerçek değildir.

Yani demek istediğim sen bişeye inanmışsın ama doğrumu yanlışmı diye cevap aramıyosun, aslında derdin islamın varlığını ispatlatmak değil yerin dibine sokmak.

Videoda yalan olan veya bilimsel gelmeyen bi kısım varmı ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:29:19 -->-> Daha önceki mesaj 17:20:43 --

ruhadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen benim sorduklarıma cevap ver, ben o sorduğunun cevabını veririm.
Şimdi şu sineğin ilk oluşumunu anlatırmısın ? Bilimsel olarak.

Bizim cevabımız farzetki klasik Allah yarattı.

Allah vardır o hüküm hikmet sahibidir diyoruz.

Belki biz yanlış yoldayız aydınlat hadi bizi ilk insanın köpeğin kuşun nasıl oluştuğundan bahset. Bilimsel olarak.

Bura benım senle tartısacağım yer değil gel sabaha kadar skype 'ta konuşalım ben anlatıyım sana bilimsel dini.

Yani biz cahiliz bilmiyoruz ama bu saydıklarım ilk nasıl oluştu merak ediyorum. Rica ediyorum öğret bize.