Ne bu şiddet ne bu celal arkadaşlar ?

Bir konu açtım ve bilgisayara temiz bir kurulum yapayım dedim arkamdan bir sövmediğiniz kalmış..

Bir arkadaş demişki cevap verme gereği hissettim yoksa kimseye kırgın filan değilim herkes yeri gelir sinirlenir, olmadık sözler ağızdan çıkar..

Forumda kimin konuya ne yazıp ne yazmıyacağı beni ilgilendirmez..Buna kimse karışamaz zaten..Ben sadece olayın siyaset boyuta çekilmemesini malum forum kuralları yüzünden istemedim..Sonra belirli kişilere ceza kesiliyor, sonuçta açtığım konu yüzünden olucaktiki ben kimseyle kırgınlık yaşamak ve darılmak istemem..

İkincisi bu ülkede polis maganda değildir..Benim babam zaten polis bilip bilmiyen atıp tutuyor yazık..Bu ülkede bu insanlar sizin ödediğiniz vergilerle maaş alıyor..

Orda dayak yiyenler 17 ila 19 yaş arası gençler..Gaz bombalarından kaçıp sığınmışlar zaten kalabalık değiller bunlar ordaki polise ne yapabilir ? Sizce onlara saldırma gibi bir ihtimalleri varmı buyrun soruyorum ?

20 ye yakın polis alıyor ortaya bir yandan copluyorlar bir yandan tekmeliyorlar neyin hırsıdır bu ?

Hayatında hiç bibergazı ve cop yememiş insana konuşması kolay gelir..Yeri gelir herkes bir gün hakkını savunmak ister sizde aynı olaya maruz kalabilirdiniz..Hiç kimse ne suretle olursa olsun böyle birşeye maruz kalması kabullenilemez..

Her hakkını arıyanı bu ülkede vatan haini ilan edemezsiniz !!!

Ayrıca sağolsun devletime hamdolsun demiş bir arkadaşta tek diyeceğim tüy bitmemiş yetimin hakkını yiyenler ne bu dünyada nede öbür dünyada iki yakaları bir araya gelmez..

Ben ailemden birini şehit verdim ama onun ölüm emrini veren insan gelip benim savcımın elini sıkıp bu ülkede elini kolunu sallıya sallıya dolaşıp gitti..Bumudur adalet anlayışı ? Sen bunu onun karısına, çocuğuna, anasına ve babasına nasıl açıklıyabilirsin ? Bu adam yemeğini yerken arkadan 3 kurşun yiyerek can verdi ve çocuklarını aylardır görmediği için gözleri açık gitti...

Son sözüm ne olursa olsun vatanını, milletini seven biri olarak bu topraklar üzerinde yaşıyan her Türk kardeşimin hakkını her zaman aramak için elimden geleni yapacağım...Bugün orda coplananların siyasi görüşü ne olursa olsun, yorumum asla değişmezdi..