Arkadaşlar Merhaba,
Dün gece iş bankası hesabımdan, hesap işletim masrafı adı altında tamamen haksız yere 50 TL ücret kesti...
Telefonla görüştüm ücret iadesi olmayacağını söylediler, o sinirle hesap geçmişi inceledim ve daha öncedende para kestiklerini fark ettim...
Şimdi bu parayı nasıl geri alabileceğim hakkında yardıma ihtiyacım var...
Daha önceden tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Şimdiden Teşekkür ederim.
Neden tamamen haksız yere diyorum? Cünki internet sitesinde en az 2 farklı fatura için otomatik ödeme talimatı veren ve en az 1 kere ödeme yapanlardan hesap işletim masrafı kesmeyeceği yazıyordu... Benim 5 adet otomatik ödemede faturam bulunuyor...
Bunun üzerine iş bankasını aradım ve olayı anlatıp bilgi rica ettim, bir süre beni beklettikten sonra otomatik ödeme talimatı verdiğimi, faturaların iş bankası üzerinde ödendiğini fakat bankanın otomatik olarak değil benim tuşa basarak ödediğimi bu yüzden ücret iadesi yapamayacağını söyledi...
Türkçesi:
Örneğin son ödeme tarihi 26 haziran olan faturanın otomatik olarak sistem tarafından ödenmesi 25 hazıran saat 23:59'da yapılıyor..
Bende hesabımda para olduğu dönemlerde bir kaç gün önceden otomatik ödemede olan faturalar için ödeme butonuna basıyorum, ben butona basarak önceden ödeme yaptığım için iş bankası bunu otomatik ödeme olarak saymıyormuş..
Konuyu yanlış yere açtıysam çok üzgünüm, Moderatör arkadaşlar doğru yere taşıyabilirlerse memnun olurum.