Milqboys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağırlık olarak taksitlendirme yapısı ve bitiminden sonra ocak ayında kartını kapattırdığına dair açıklaman mevcut ama ?

Belkide senin kapattırmak istediğini dair sözünü dikkate alıp sözleşmeyi gizlemiş olmasın banka ?

Size iptal edildiği ve kırılıp atılabileceği söylenmesi kartın tam teşekkül iptal olduğu anlamını taşımaz kaldı ki iptal edildiğine dair bir karta gelen borç için mağdur olan bir kişinin haberini paylaştım.

Alıcı veya verici durumlarda hareketlenme olduğu zaman kartlar faal olabiliyor bunu bir tek yapan işbankasıda değil maalesef cevap isteyince bak sözleşmede böyle böyle yazıyor altında imzan var.. Bu durumda hiç alakamız olmaması gereken durumda uğraşan sen ben oluyoruz..

Ben bu durumu çarşıdan aldım bir tane eve geldim 1000 tane neymiş cevap bilmecesine benzetiyorum..

Kart sonucunu buradan paylaşırsan sevinirim benimde 11 kartım var altısını haftaya iptal ettireceğim bakalım sana oynadıkları oyun gibi banada birşey yapacaklarmı..
Tam teşekkül iptal edilmiyorsa bile bi bilgilendirme yapılır,oda yapılmadı.Bu işlemi yaptırdığım memurun benden çekeceği var,canına okuycam canına sonucu paylaşırım,yorumlarınız için teşekkür ederim.