HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 70 kuruşu bile aldım bankadan sen 77 TL yi her türlü alırsın.
Bende 48.30 TL Turkcell faturamı bankamatik adı verilen atm cihazı ile yaptım.
50 TL yatırdım 1 TL işlem ücreti alacaktı 49.30 tutuyor toplamda 70 kuruşu bana bozuk para çıkışı olarak verecek idi bankamatik adlı lanet olası windows 2000 server yüklü cihaz ama işlem yaptığım sırada server ile bankamatik arasındaki bağlantı koptu bir numara verdi oradan öğrenin detayları dedi aradım işlem gerçekleşmiş dedi.
Peki 70 kuruş ne olacak dedim ona bir şey yapamayız almış olabilirsin de diyince kamera kayıtlarını izlemek istiyorum almadım sistem hatası vardı dedim.
Gitti bankaya sanki 7.000 TL gibi müdür ile izledik ve almadığım ortaya çıkınca 70 kuruşu bir başka şubedeki hesabıma geri yatırdılar.
Bu olay 1 hafta oldu daha yeni.
İnşallah geri iade ederler hocam,ben banka olsun telekomünikasyon şirketleri olsun kuruşumun geçmesini istemem,davranışınızı takdir ettim..70 kuruş diyip geçmiyceksin,70 kuruş eksik olunca kim bakıyor yüzüne ? Para senin paran,emek senin emeğin yani