e_mtn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her hafta çekim yapılmış bankaya internetten buldugunuz bir dilekçeyle ödemeyi sizin yapmadıgınızı faxla yollarsanız banka ödemeyi geri çeker
bende öyle yaptım hocam.bugün saat 3'te gönderdim fax'ı...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:47:48 -->-> Daha önceki mesaj 22:42:44 --

Milqboys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.kredibulteni.com/kredi-ka...ar-ve-cozumler

İtiraz dilekçesi yazdığına göre büyük ihtimal geri ödeme geçerler. Fastbilling adı altında geçen sistem içinde bilgim yok ancak fatura tutarı anlamı taşıyınca sormak istiyorum daha önce sanal kart ile alışverişin oldumu ?

Ve banamı denk geliyor bilemiyorum bazı bankalardan geçmişe yönelik hesap kesim özeti isteyince sınırlı görebiliyordum senin kkb aracılığı ile tüm bilgilerini alıp ŞU haberi incelemende fayda var.
pek çok kez internetten alışveriş yaptım,haberide inceledim,benim elimde kartı iptal ettirdiğime dair yazılı belgede var,uyanık olmasam onuda vermiyceklerdi,ben söyledimde öyle verdiler,benim sorunum iptal olan karttan çekilen para değil,ben bankaya bu kartı iptal ettirmek istiyorum diye gidiyorum,banka yetkilisi kartınızı ipta ettim diyor,6 ay sonra bana ekstre geliyor,arıyorum müşteri temsilcisini bune diyorum,kartınız iptal olmamış ki diyor...