Cep telefonuma ocak ayında kapattırdığım kredi kartımın mayıs ayına ait ekstresi geldi.
ekstrede bu site çıkıyor
Ocak ayında bankaya gittim,baya bir borcum vardı,dedim ben kredi kartımı hem kapattırmak hem borcumu taksitlendirmek istiyorum,gerekli işlemler yapıldı(ben öyle zannetmişim),kredi kartımı artık kullanamayacağım,kırıp atmam gerektiği söylendi.Borcumu ödedim 6 taksitin 6'sınıda.Elimde dekontlar felan mevcut.Neyse dün cep telefonuma bir mesaj iş bankasında,77 lira borcunuz var diyor mesajda.Hiç kaaale bile almadım ben,dedim kapalı kredi kartından ne harcaması olcakmış,sonra bide arayım dedim.Aradım,kartınız şuan açık beyfendi diyolar bana

Müşteri temsilcisine biraz sert çıktım bu lafı duyunca,dalga mı (d**şakmı) geçiyosunuz hanfendi dedim yanlışlıkla..Neyse itiraz formu doldurup,iş bankasına faxladım bakalım sonucu bekliyorum.Başımıza gelene bak,ben kartı iptal ettirmek istiyorum dedim adama kart 6 ay geçmiş üstünden hala açık,kartı ben kullanmadım etmedim 6 ay,ne kullanması ya,bankadan çıktım kartı kırdım attım,mayıs ayında 3 kere para çekilmiş...Nolacak benim bu halim