Srdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam adamlar sizin için sistemi baştan düzenleyecek hali yok. O iş ha diyince olacak bir iş değil. Adamların tüm programları vs baştan düzenlemesi lazım. Oda uzun iş. Müşteri hizmetlerinin yardımcı olamamasıda gayet normal çünkü olmayan biz hizmeti istiyosunuz . Adamda size durumu anlatmaya çalışmış ama siz anlamamışsınız ve o adamı anlamamakla suçluyosunuz
Benim anlatmak istediğimi siz de anlamamışsınız. Ha deyince olmayacak bir şey olduğunu, programın düzenlemesi gerektiği aşamalarının bir programcı olarak ben zaten farkındayım. Benim burda üzerinde durmak istediğim "mantıksızlık". Ve müşteri hizmetlerinin de beni anlamamak istemesi. Sizin şu an yaptığınız gibi.

Yukarıda yazdıklarımı yorumlarımı unutun. Görüşlerimi katmadan olayı resmi bir dille izah edeyim, bu sefer olması gereken bir şeyin olmadığını siz de fark edeceksiniz:
Alıntı
TTnet'in sunmuş olduğu Tivibu servisinde Ev kullanıcılarının seçebileceği iki paket bulunmaktadır. Bunlar: Ev Maxi ve Ev Maxi Plus'tır. Detaylarını bu sayfadan da görebileceğiniz üzere Ev Maxi kullanıcılarının ücretsiz sunulan film içeriklerine erişim hakkı yoktur. Fakat ücretli olarak sunulan faturaya ek olarak düşülen film kiralama hizmetinden yararlanabilmektedirler.

Fakat burada şöyle bir mantıksızlık vardır: Ev Maxi kullanıcıları neden ücretsiz filmlerden mahrum bırakılıyor? Ev Maxi kullanıcılarına bu servis illaki ücretsiz olarak sunulması yerine, Ev Maxi Plus kullanıcılarının ücretsiz erişebildiği filmler, Ev Maxi kullanıcıların Kiralama bedelli olarak gösterilmesi ya da panelden tamamiyle kaldırılması(!) bu mantıksızlığı ortadan kaldıracaktır.

Ama buradaki en makul çözüm Ev Maxi kullanıcılarına Ev Maxi Plus kullanıcılarının ücretsiz erişebildiği filmlerin kiralama bedelli olarak sunulmasıdır.
Ayrıca gerekirse, benim için programı değiştirecekler tabii. Gerekirse baştan bile yazacaklar. Ki Tivibu'da bulduğum bir açığı da birazdan TTnet'e yazacağım. Onu belki anında düzeltecekler. Ayrıca hiç mi geliştirme yapılmaz sanıyorsunuz bir programda? İlk yazıldığı haliyle kalmaz hiçbir program. (Tabii keşke Windows eski haliyle kalsaydı iyiydi demeden geçemiyoruz ) Sonuçta ben onlara para veriyorum. Ve yine para vererek ekstra hizmet almak istiyorum. Sizce bunda bir "mantıksızlık" var mı?

---

Bu "mantıksız" durum konusuna bana katılanlardan ricam aşağıdaki linkten gerekli mesajı yazıp TTnet'e yazsınlar:
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/des...Ister-Yaz.aspx