Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Tivibu Standart paket kullanıyoruz. Bu pakete siname kanalları dahil değil. Onun bilincindeyim. Seç İzle'deki ücretsiz filmleri de izlememe hakkım olduğunun da tabii. Fakat aklımın mantığımın almadığı saçma bir durum var.
Tamam, ben o Seç İzle filmleri izleme hakkım yok. İyi de niye parasını ücretli bir filmmiş gibi ödeyip izleme hakkım da yok?! Yani Maxi Paket kişilerin ücretsiz izlediklerini parasını verip izlemek istiyorum öyle bir seçeneğim de yok! Bunu Müşteri Hizmetlerine anlatmaya çalışıyorum kafası basmadığı gibi üstelik beni dövecekmişcesine hitap ediyor. İki de bir "Beyfendi o filmleri ücretsiz olarak Maxi Paket kullanıcılarımız izleyebilir!" diyor. Ben de ısrarla parasını verip izlemek istiyorum diyorum yine aynısını tekrarlıyor. Sorunu çözmek yerine iyicene sorun yaratıyorlar!
Haksız mıyım arkadaşlar? Ben, bana ücretsiz sağlayın demiyorum. Madem panelde duruyor parasını verip öyle izlemek istiyorum. Bunu bir "insana" nasıl anlatabilirim? Yani bu seçeneğin eklenmesi gerekir Tivibu'ya. Öneri de nereden bulunabilirim?
---
Oh, rahatladım! :/