niche kelimeleri secerken, niche siteyi acan adam kafasina gore secmiyor zaten o kelimeyi. Aranma oranina ve cikan reklamalra gore seciyor. ayrica zaten sadece arama degil, icerige gore de reklam cikartiyor adsense. Yani sen gizli tarayicidan da girsen iyi bir siteye, siteyle alakali reklamlar cikar hic cookie olmasa da tarayicinda.
Bakın cookie olmaz ise sitenin içeriğine bağlı adsense reklamı çıkıyor. Ama araya cookie girdi mi google nicheyi görmezden gelip kullanıcı daha önce Google da ne aradayısa onunla ilgili reklam çıkıyor. Bir insan sürekli Google da aynı şeyi aramaz. Mesela sizin güzel bir niche siteniz var sitenize gelecek kullanıcı daha önce hep Googleda oyun kelimesini aradım diyelim. Daha sonra, sizin bin bir türlü zorlukla buldugunuz niche sitenize giriyor ve doğal olarak kullanıcıya önceden Google da oyun kelimesini aradığı için oyun ile ilgili bir reklam çıkıyor. Burada bunu demek istiyorum. Bunu önlersek kazancımızın artıcagına inanıyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:20:17 -->-> Daha önceki mesaj 18:19:25 --
Tam istediğim şeyi anlatmışsınız konunuzda ama ne yazık ki artık böyle bir ayar Adsense de yok.