Merhabalar 10.03.2013 tarihinde RekLi 'nin burada sattığı kampanyalı paketten 6 aylık olarak reseller satın aldım.

İlk bir kaç hafta hemen hemen sorunsuzca kullanım sağladım. Sonrasında kesintiler kopmalar başladı. Hadi dedim geçicidir düzelir. Fakat bunun ardı arkası kesilmesi aksine çoğaldı durdu.

Sitelerimiz günde en az nereden baksanız 3/4 kere kapanır hale geldi. Sürekli telefondan arayıp kendilerine belirttim. Çeşitli nedenler sundular Cpu aşımı yapan siteler vs vs vs. Hadi dedim düzelir düzelir malesef bunlar her gün ama her gün devam etti.

Gün 24 saatse her gün en az 2-3 saat kapandık durduk. Yine ısrarle telefon yada sms le kendilerine bunları aktardım. Fakat sorun yok sunucular tıkır tıkır sorun pc nizde denildi. Fakat girmiyordu siteler çevremdekilerede sürekli soruyordum.

En sonunda geçen gün ben dahil satış konusunda bir kaç kişi daha bu olaydan şikayet yazdı fakat hemen özel mesaj alarak bu mesajlarımın silinmesini rica edip ödemenizi yapacağız denildi. Tamam dedim 6 aylık 50 TL ödeyerek satın almıştık. Dedim kampanyalı bu zaten kesilse kesilse maksimum 20 TL kesilir.

Bugün geri ödeme aldım ama birde ne göreyim 16 TL iade yapılmış yani 34 TL kesilmiş. Kdv dahi almamışlar benden birde alsalar avucumuzu yalayacağız demekki. Bu sonuçta kampanyalı idi firmanın aylık bazında ücretlendirmeleri bizi ilgilendirmez.

Konuya baktığınızda satış yapmak amacında 49 TL ye seneliği indirilmiş. Neden mi çünki vasat sunucularla iş yapılıyor ve paramızın düzgün iade edilmesini istiyoruz.

Zaten 2 ay boyunca kullanamadık adam akıllı reselleri birde kalkıp hemde Kdv katılmamış 34 TL keserek ayıbın büyüğü yapıldı. Bizler kolay para kazanmıyoruz.

R10 Yönetiminden gereğinin yapılmasını rica eder Saygılar sunarım.