Merhabalar,

DCSistemden 10.02.2013 Dedicated server kiraladim. Serverimi 1 gun sonra teslim etti(normaldir hic bir sikayetim yok bu konuda). Butun odemelerim zamanindan once hic bir gecikme yapmaksizin yapilmistir. Ancak Mayis ayinda gecirmis oldugum rahatsizliktan ve is yogunlugundan dolayi 11.05.2013 tarihinde server kapatilmistir. Butun sanal makinalar silinmis ve makina r10 uzerinden baskasina satilmistir.(1 gun gecikme yuzunden)(konu linki https://www.r10.net/dedicated-amp-co-...en-teslim.html) . Redstation'daki mail relay problemini bende yasamaktaydim. Kendilerine bilgi verdim. Saolsunlar makinaya baglanip yapmaya calistilar ancak bir cozum bulamadik. Cok fazla maille isim olmadigi icin uzerinede dusmedim. 9.05.2013 tarihinde kendi sistemleri uzerinden fatura olusturulmus ve normal sartlar altinda bana mail gelmesi gerekmekteydi. Ancak herhangi bir mail bana ulasmadi.

Odemenin gecikmesinin benim hatam oldugunu kabul ediyorum. Ancak ticaret ahlakina gore bu sekilde bir muamele yapilmadan once en azindan bir telefon acilip. Odemenizi gerceklestirmediniz. Eger 1-2 saat icinde gerceklestirmezseniz kapatilacaktir gibisinden bir telefon gorusmesi yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Bugune kadar her ay 158.70 TL odedim. bir 0.20 kurusluk telefon ucretinimi cok gordunuz.

Bugune kadar bu forum uzerinden bir cok alisverisim oldu. (itrade kullanmadigimiz bile bir suru alisverisimiz bulunmaktadir.) Kimsenin 1 kurus parasini eksik yatirmadim. Herzaman karsimdakine saygili ve hosgurulu olmaya calistim. Bu sekilde bir olay yasayincada soklara ugradim.

Simdi ben musterilerime ne cevap verecegimi kara kara dusunmekteyim. Lutfen musterilerim pm yolu ile bana buradan ulassinlar. 4 ay boyunca bana odedikleri tum paralari kendilerine pesin olarak iade edecegim.