Kişisel wordpress sitelerede post attırmayı yapabilirmisiniz hocam almayı düşünüyorum tekrardan
Malesef bu yapılmayacak hocam.
hocam uzmantv ve nasiltv botlarını unutmayalım
uzman.tv botunda sıkıntı yok. nasil.tv de bi problem vardı düzeltildi.
iyi günler sanırsam benim özel mesajım gözünüzden kaçtı cevaplayabilirmisiniz acaba
bütün özel mesajlara cevap verilmiş olarak gözüküyor. eğer cevap alamadıysanız bir daha pm gönderirseniz sevinirim.
yarin bu saatlerde bitmek uzere 1 gunluk deneme hesabi alabilimiyim? bi bakmak istiyorum nedir ne degildir, nasil isler sistem. dusunduklerimle yapabileceklerim icin yeterlimi vb. test amacli 1 gunluk deneme hesabi acarsaniz sevinirim.
su anlik kendim incelemek istiyorum, aksam kardesim geldiginde bu aksam onunla da inceleyecegiz. eger uygun olursa iki tane hesap alabiliriz. Pm bekliyorum
tesekkurler
deneme hesabı vermiyoruz hocam.
cevaplandı
+1 bende bir günlük veya daha kısa süreli fark etmez bir deneme hesabı almak isterim. Eğer güzelse hep kullanacağım
deneme hesabı verilmemektedir.
ödeme bildirimi gönderdim ama daha cevap gelmedi..
bilgiler gönderildi.
hocam facebook ve dailymotion botları çalışmıyor.
dailymotion botunda hata var deniyor ancak ben okudugumda denedim hata yok.
http://i.imgur.com/B7az84r.png buradanda bakabilirsiniz.
Bugün "Başarısız oldu (video dosyası dönüştürülemiyor)" hatasını sık sık alan oldu mu?
Bende sürekli video yüklüyorum nette olduğum zamanlarda bu hatayı hangi botu kullanırken alıyorsunuz.
1 aylık daha üyelik alacağım. Pm gönderdim. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Arkadaşın üyeliği uzatıldı.
Abi dun mesja yazdik konuya, forumda arkadas dunden beri neden cevap yazilmiyor bu basliktakilere?
Bu başlıktakilere cevap verilmiyor diye bir durum söz konusu değil. Yeni üye değiliz yıllardan beri forumda ticaret yapıyoruz. Şirket olarak kullanıyoruz hesabı. Ben son zamanlarda genellikle giremiyorum net dışında farklı bir iş ile uğraştığım için. Diğer arkadaşımız online oluyor ama oda bu konu ile alakası olmadığı için cevap vermiyor.
Pm gönderilmiştir.
Bir aylık için ödeme yapıldı. Ödeme bildirimi site üzerinden yapıldı. Dönüş bekleniyor.
Hesap bilgileri gönderildi.
Aynı şekilde 2 gündür video yükleyemiyorum hocam, video yükleniyor 10 taneden 1 tane, ona da mükerrir yükleme diyor, silmek zorunda kalıyorum.
Hata giderilir umarım 2 gündür sorun mevcut.
Hangi botta oluyor bu 10 videoda 1 video. Aşağıda bir açıklama yapacağım onu okursanız bu hatayı düzeltirsiniz diye düşünüyorum.
Bende de video yüklenemiyor sorunu oluyor sıklıkla. 10 video için 10 sekme açıyorum ve 3 tanesi başarılı oluyor. 3. ve 4. kez basışımda videoyu zar zor atıyor.
Şu toplu upload olayı şart. Sadece Youtube'ta toplu upload var ama o videolar da hep telife takılıyor. LiveLeak.com için toplu upload yapılsa yeter benim için. Elimde 400 adet link var. 3 gündür topluyorum ama tek tek 400 tane sekme açıp eklemek istemiyorum.
Edit: Youtube arama botu da patlamış. Toplu upload olarak kullandığım bu vardı, bu da gitti. 10 tane video çıkıyor sayfa 1 diye arattırdığımda. 10 tanesine tek tek basıyorum ama sadece 2 videoyu 5'er kez kopyalıyor ve sürekli mükerrer yükleme hatası veriyor.
Sistemi fonksiyonel olarak geliştirdim her bot için farklı php dosyası yok. Hepsi fonksiyonları üzerinden çalışıyor. Toplu upload sekmemiz var ancak bazı botlarda nedenini çözemediğim şekilde fonksiyon çakışmasından dolayı sadece son linki gösteriyor.
Liveleak için aramalı botumuz mevcut.
Youtube arama botu patladı demişsiniz ben şu anda deniyorum doğru şekilde yükleme yapıyor. Acaba yaptığınız aramada tüm sonuçlar aynı videolardan mı oluşuyor baktınız mı?
İyi günler.
Bende sıkıntı yaşıyorum ama sanırım akşamları yogunluktan dolayı sıkıntı ve geç yükleme oluyor.sabahları denedigimde 1 saatlik video bir dakika gibi bir sürede yükleniyor.
Yoğunluk sadece bizimle alakalı değil sunucuya video iniyor ondan sonra geri upload ediliyor. Karşı sitede yoğunluk varsa haliyle download yavaşlıyor. Uploadda herhangi bir yavaşlama problemi hizmet verdiğimiz 2 aydan beri yaşanmamıştır.
Arkadaşın işi gereği bu konu ile ilgilenemiyor. Bunu belirtmişti. Birkaç güne geri dönüş yapar diye düşüyorum. Bende paket alacam ödeme adresi felan bekliyorum .
Aynen dediğiniz gibi farklı bir işe girdiğim için nete giremiyorum.
Ayrıca arkadaş ödeme yaptı günleri eklendi.
hocam acaba bota vk.com uda ekleye bilrimsiin acaba birde facebookdan video cekmiyor onada bakarsan iyi olur .
Vk botu mümkün gözükmüyor pm ilede yazmıştım. Facebook ve diğer patlak botlara bu gece bakılacak.
dailymotion danda video çekemiyorum ya.
http://i.imgur.com/B7az84r.png
Logo yerine yazı eklese çok iyi olur.
Bu şu anda mümkün gözükmüyor.
konu linkiyle beraber ödeme yöntemleri lütfen
Pm gönderilmiştir.
Arkadaş gelse de şu sorunları düzeltse artık. 55 dakikada 12 video zar zor atabildim. Yükle dedikten sonra uzun süre bekleyip yüklemiyor.
Uzun süre bekleyip yüklemiyor diyorsunuz sistemde sadece tek bir bot yok. Hangi botta bu sorunu yaşadığınızı yada hangi linkle yazarsanız daha yardımcı olabilirim. İyi günler.
Ben deneme yapıyorum dailymotiondan 5 dakikalık videoyu 8 saniyede hesabıma yüklüyor youtubeda 50 dakikalık videoyu 30 saniyede yüklüyor.
sorunlar hepsi üst üste geldi ne youtube ne diğer botlar hiç biri doğru düzgün çalışmıyor. 3 gün sonra ayım bitiyor memnun kalmadım
Görüşünüzden ötürü teşekkür ederim. Sistemin ilk üyelerinden iseniz sistem hatırlarsanız 50 bot ile başladı şu anda 80 bota çıktı. Ve botların sadece 5-10 tanesi çalışmıyor olarak bildirilmiş. Youtube botu zaten hiç bozulmadı.
İyi günler iyi çalışmalar. Daha iyisini ve daha ucuzunu bulusanız bende herkesi oraya yönlendirebilirim.
Arkadaşın ilgileneceği yok galiba :/
İlgilenilmiştir.
bende aymayı düşünmüştüm ama konuyu takip edince vaz geçtim
Teşekkürler.
Dün arkadaşı online gördüm pm de attım ama nafile, bugün de online olmasına rağmen cevap gelmedi. Son 4 günümü hiç kullanamadım.
Almayı da tekrar düşünüyordum ama ilgisizlik söz konusu.
Ayrıca kullanamadığım günlerin de telafisini istiyorum.
Son dört günü hiç kullanmadım demişsiniz. Pm ilede bunu bildirmişsiniz. Ne şekilde kullanamadığınızı belirtirseniz gününüzü ekleyelim. Yoksa zaten süreniz bitmiş olarak gözüküyor sadece bir karalama olarak kalır.
Kendisini konuya davet ettim.Gelip açıklama yapmasını bekliyorum.
Konu zaten benim konum sayın moderatör. Kim ne şekilde rapor etti ise rapor konusunu bilmemde fayda var sanırım.
Zamanında
https://www.r10.net/1067167412-post299.html bu mesajda önemli açıklama olarak yazdığımı okursanız neden ilgilenilemediğini anlarsınız.
Şikayetçi olan varsa malum kategoride kanıtları ve şikayetini dile getirebilir.
ödeme yapmıştım eğer hizmet vermeyecekseniz iade edin lütfen..
Bilgileri gönderildi.
Ödeme yapıldı hocam. Hadi bakalım hayırlı olsun.
Süresi uzatıldı.