Hocam bu özellik harika olmuş ellerinize sağlık.
Teşekkür ederiz hocam
Yarın bilgilerinizi göndereceğim hocam. Şu anda sunucu aktif olmadı daha.
Konu sahibi arkadaş yanlıslikla misli hesabına gönderdigim.parayı geri gönderirmisin pm attım cvp vermedin
HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cevap vermemek değilde hiç online olmamıştım. Hesap bilgilerinizi pm olarak iletin göndereyim hocam
Ödeme geçilmiştir. Bilgiler bekleniyor.
Hatırladığım kadarıyla size bilgileri göndermiştim. O bilgiler ile giriş yapamıyorsanız sistem açıldığında aktif ederim gün kaybınız olmaz.
Toplu upload özelliği gelmiş. Ellerine sağlık çok kullanışlı olmuş.
Teşekkürler hocam
Cevap verilmiştir.
Bu ne saçmalıktır 12 saat oldu hala bilgiler yok.
Cevap verilmiştir.
eğer kullanımını ayrıntılı anlatırsanız müşteriniz olabilirim. ödeme yöntemleri ile pm atarsanız sevinirim. Kolay glesin.
Sistem kullanımı şekilde ki gibi işlemektedir. Eğer müşterimiz olmak isterseniz ilk kullanım ve sonrasında sürekli desteğimiz mevcuttur.
Arkadaş gelince telafi eder hocam. Yolculuk felan yapıyordu geçenlerde(işi gereği olabilir belki). Birde bugün 23 nisan, Çoluk çocuk varsa normaldir.
Ama sistemin işleyişi gerçekten güzel.

3 kanalıma video yükleyip ortalıkta kaybolduk 1,5-2 dolar gelmiş her gün. Sistem çok rahat
Aynen öyle iş çok bugünlerde..
Sisteme giriş yapamıyorum ben
Evdeydim bugünde akşama kadar, çok kötü oldu bu
Açıklama alttadır.
bende giremiyorum aranızda 15dk üstü video yüklemede sıkıntı çeken varmı
Ben kendim youtube botu ile 40 50 60 dakikalık videolar yüklüyorum hesabınız telefon onaylı değilse 15 dakika üstü video yüklemelerine izin vermez hesabınızı kontrol ediniz.
Cevap verilmiştir.
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Arkadaşlar yeni bir işe girdim. Bugünlerde sabah köye gidip gece yarısı dönüyorum sunucu parasını bile yatıracak kadar nete girememiştim. Şimdi yatırdım birazdan açılacak sistem.
İkinci bir açıklamaya kadar nete girmemi
bekleyemecek olanlar hesaplarımıza ödeme yapmasınlar. Biz buradayız dimdik ayaktayız
1-2 gün içinde yine her zamanki gibi aktif olmaya başlayacağım, ek olarak nete girdiğimde tüm kullanıcılarımıza bugünden dolayı
1 gün ilave süre eklenecektir..