İlk öncelikle bugün dogum günüm ve iki gündür maddi manevi cok huzuluyum.Öncelikle en kötü ve en dar günümde bile beni r10 dan tanımasına ragmen hiç yalnız bırakmayan @orumjack ( Necati Aabime )
Yaptıgım bazı hatalarımdan dolayı banlanma istediğim halde beni banlamayıpğ özel mesajlada manevi destek veren @Egemen abime ve bana her türlü siteyi kuran gır samata yapan @ Kadirli ( Cemil )
Ve her türlü muhabbeti sohbeti yaptıgımız tüm r10 ailesine gercekten cok cok tesekkür ederim.İnanın hani yakalalık gibi gelsede surada buldugum muhabbeti v.s reel hayatta bulmadım.Kavgalar gürültüler 50 yıllık evlilerde bile olur ama herseye ragmen on numara insanalrsınız hepiniz.Neden cıktı derseniz öylesine mutluyum ki ite köpeğe muhtac kalmadan r10 sayesinde önemli bir kaç ihtiyacımı cıkardım o değil az daha ugrasısam nişan parasınıda cıkarıyoruz hamd olsun