Merhabalar,
Öncelikle konuyu okuyan herkese iyi akşamlar demekle başlıyorum.
Biz firma olarak müşteri sorunlarını en az seviyeye indirmek ve onlarla bire bir temasla yardımcı olmak için burada bulunuyoruz ve bulunacağız.
Şikayet etmek herkesin özgür hakkıdır, demokrasinin olduğu her yerde insanlar şikayetini özgürce belirtebilir, bu konuda bir sakıncamız ve ya kaygımız bulunmamakta.
Konuya şu şekilde başlamak istiyorum, ilgili konuda şikayetini belirten müşterimize teknik ekibimiz tarafından çözüm sunulmuş isterseniz sorunları olan sitenizi başka sunucumuza alalım denmiş, müşteri bunu kabul etmemiştir.
İlk başta belirttiği hataları teknik ekibimiz çözüme kavuşturmuş, sunucunun optimizasyonu forum içinde saygı gören bir optimizasyoncu tarafından yapılmıştır.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum sunucular her müşteriye uygun düzenlenmez, düzenlenemez.
Bu tip optimizsayon işlerini yaparken, bireyleri değil genel kitleyi düşünürsünüz.
Biz burada demiyoruz ki ilgili arkadaşın sorunu düzelmesin ve ya siteleri hata versin.
İlgili müşterimize çözüm sunuyoruz, diyoruz ki; İsterseniz hata veren sitelerinizi, hata vermiyecek diğer sunucumuza taşıyalım ( bu tip sorunlar oluşmaması adına iki adet reseller ve web hosting sunucusu tutuyoruz, eklentileri çalışmayan siteleri diğer sunucuya aktarıyoruz, problem oluşmaması adına)
Akarsis'ten devir sırasında yaklaşık 800 civarında site taşınmıştır, bu taşıma esnası sırasında teknik ekibimiz geceli gündüzlü çalışmış problemleri gidermek için bütün özverisiyle müşterilere yardımcı olmaya çalışmıştır.
Şuan devir olunan hesaplardan bizden memnun olmayan ve ya şikayetini dile getiren herkese çözüm üretmeye çalışıyoruz.(Şuan taşınan hesaplar dışında ilgili konu da bizi şikayet eden müşterimiz dışında tek şikayeti olan dahi bulunmamaktadır.)
Bu demek değildir ki ilgili kişinin siteleri çalışmasın hata versin, mağdur olsun.Ancak sırf bir kişiyi mutlu etmek adına 800 civarı siteyi de soruna doğru sürüklemek de mantıksızdır.
Müşteriye teknik ekibimiz daima sıcakkanlılıkla yaklaşmıştır, ancak kendisinin teknik ekibimize karşı tavrı aynı şekilde olmamıştır.(Biz burada güler yüzlü hizmet vermeyi hedefliyoruz ancak karşı tarafta aynı şekilde davranmazsa, doğal olarak hizmet verme standartımızda ve müşteriye karşı güvenimizde sorunlar oluşuyor, biz gene de güler yüzlülüğümüzü kaybetmemeye çalışıyoruz)
Tekrardan belirtmek istiyorum ilgili kişi teknik ekibimize belirtmesi dahilinde iki sitesini ve ya tüm resellerini diğer reseller sunucusuna alabiliriz.Kendisi yeni nameserver oluşturabilir o şekilde name server tanıtımını gerçekleştirebiliriz, hatta ve hatta iki sunucuda aynı anda reseller hesaplarının aktif olmasını sağlayabiliriz.
Ancak biz hizmet verirken karşı tarafında aynı şekilde tavırlar almasını ve yapıcı olmasına önem veriyoruz, müşteri firmayı seçebilir aynı zamanda firma da müşteriyi seçebilir global dünya da firmalar hizmet verirken müşteri memnuniyeti yanında, müşteriden de aynı tepkiyi bekler.
Biz sorunu çözmek için buradayız, kişi talep ederse belirttiğimiz işlemleri gerçekleştirebiliriz.
Tüm herkese tekrardan iyi akşamlar diliyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla,