Merhaba arkadaşlar.

Akarsis.com'dan Limitlendirilmemiş Reseller almıştım 04.10.2012 Tarihinde o zamandan beri sorunsuz bir şekilde kullanmaktaydım. Akarsis'in sahibi Tufan Bey başka işleri nedeniyle sunucularla ilgilenemediğinden dolayı akobilisim.com'a devretti Sorun burdan sonra başlıyor.

Resellerde Toplamda 12-13 site barındırıyorum , akobilisim.com devir aldıktan sonra oradaki kaydımı gerçekleştirdim sitelerim taşındı , taşındıktan sonra bellek hatası almaya başladım . Bunu ilettim arkadaşlara onlarda hangi fonksiyondan kaynaklanıyor v.s. söyleyin dediler. Tufan Bey'e ilettim bellek limitini ayarlamalarını söyledi 128 mb olarak ayarlasınlar dedi. bunu bildirdim. Ardından bellek hatası düzeldi ioncube hatası vermeye başladı bunun içinde düzeltmelerini yapmaları konusunda ticket attım lütfen tufan bey'den yardım alırmısınız konu hakkında diyede belirttim . belki eksik bir şey kuruyorsunuzdur yada gözden birşey kaçmıştır diye. Ardından bu hata düzeliyor Wp tabanlı sitelere giriyor diğer sitelere girince bomboş sayfa çıkıyor tekrar bunuda belirttim. düzeltildi. çalışmayan sitelerimi başka sunucuya taşıyalım dediler kabul etmedim 2 sitem başka sunucuda 5 sitem başka sunucuda böyle iş olmaz . Ardından o hatalarda düzeldikten sonra diğer 2 sitemde eregi fonksiyon hatası almaya başladım php 5.3 fonksiyonunun üst versiyonlarında bu hatalar meydana geliyormuş php desteğini cektiği için , Bu problemide aktardım düzeltebilirmisiniz diye bu 2 siteyi başka sunucuya taşıyalım dediler. İstemedim tüm sitelerimi taşıyın o zaman orada mevcut nslerimle devam edeyim dedim olmaz dediler sadece problemli siteleri taşıyabiliriz dediler. ( Asabiyetliğim Gün Yüzüne Çıkmaya Başladı Sert Konuştum Yeri Geldiğinde )

Şimdi Düşünün. Php Tabanından iyi anlayan arkadaşlar bilir , genelde php scriptler 5.3 versiyonu , ve bende sürekli script editlemeye çalışıyorum o iki siteyi taşıdıklarında bunlarda alacağım hatalarda Muhtemelen Şöyle olacaktı bunuda söyledim taşırız dedilerdi Ticket atacaktım şunları taşırmısınız diye 10 dk burada zaman kaybı tickete dönmeleri 10 dk ile 24 saat , nslerin oturması min 25 dk max 3 saat , günde bu şekilde 3 tane script denediğinizi farzederseniz kayıp zaman belli. Akarsis devir olmadan önce asla böyle problemler yoktu. dedikleri laf iyi niyetimizi suistimal ediyorsunuz kimse mağdur olmasın diye akarsis'i devir aldık diyorlar. Akarsis Konuyu açtığında en az 13-14 kişi Talip oldu. Sadece siz yoktunuz .

Ve Ardından 1-2 Gün geçmeden limitlendirilmemiş reseller paketinde bulunan bir wp sitemde bellek hatası aldım bunu bildirdim. geri dönüş yok. r10'da takip ettim gün boyu burada bulunan akobilisim.com nicki 12'den itibaren onlineydi hep PM attım Cevap yok . Sabah 9 'dan itibaren Sitelerindeki canlı desteğe baktım sürekli offline (10'ar dakika arayla kontrol ettim bu saate kadar ) 1-2 defa denk geldim hemen bağlamadılar 3.cüsünde bağlanabildim Melih kececi diye biri baktı canlı desteğe Teknik Ekibiniz dün çalışmıyordu bugündemi çalışmıyorlar pazartesi saat 21:00 ' olduğunu söyledim ticketlere bakan kimse yoktu. hatalarımı söyledim 128 mb belleğiniz dolmuş dedi , nasıl dolduğunu sordum bu bellek miktarını tufan beyde , Firma bu konuda çok tecrübeli aslında onlara memory limiti arttırmalarını söyleyin 128mb falan yapsınlar. diye söyledi ilettim o şekilde yaptılar. Şikayet konusu acağımı belirttim açın savunmamızı yaparız dediler buyrun savunma yapacakları kısmı ben söyleyeyim.

* Problem olan siteleri başka sunucuya taşıma teklifi ettiler. ( akobilisim.com)
Kabul etmedim. Gerekçe Tüm sitelerimi taşıyın 2 site orada 2 site burada olmasın dedim. kendi nslerimle orada problemsiz bir şekilde devam edeyim dedim kabul etmediler. sadece problemli siteler olur dediler.

*Problem cözmeye yardımcı olmaya çalıştılar. (akobilisim.com)
Ama yardım türü sadece problemli sitelerinizi başka sunucuya taşıyalım oldu.

*Teknik ekibi azarlamaya çalıştığımı söylediler ( akobilisim.com)
Asabi olduğumu belirttim. Problemleri neredeyse hep benim çözdüğümü belirttim. Bilmedikleri yer varsa ayıp bir şey değil bilen birinden yardım almalarını söyledim kötü oldum

*tekrardan problemli siteleri taşımayı önerdiler (akobilisim.com)
Kabul etme şartımTüm sitelerimi taşıyın ayrı gayrı olmasın yine eskisi gibi kendi nslerimi kullanayım diye belirttim yine kabul etmediler.

Öneri Sundum Tekrardan ,

Sitelerin Tümünü Taşırsak hem sizin için hem bizim için iyi olur diye belirttim.
günde 2-3 script kurup editlediğinizi düşünün ( ücretsiz script ) bunlarda cıkacak sunucu hatalarıın Ticket atıp bildirmek Geri Dönüş Yapmalarını Beklemek , Ns Yönlendirmesini beklemek bir site için yaklaşık min 3-4 saat. ve Dediğim gibide başıma geldi Atmış olduğum Ticketlere 24 'saatten fazla bir süredir. Cevap yok

Akarsis.com Limitlendirilmemiş Reselleri Fatura 000194* Seri ve Sıra Numarasıyla 50 TL Reseller 9 TL Kdv'si ile birlikte toplam 59 TL ye 01.10.2012 Tarihinden itibaren 1 Yıl Süreyle alınmıştır.

Kusura bakmayın arkadaşlar konu biraz karışık gibi gelebilir , haklı olduğum tarafta haksız olduğum tarafta olabilir nitekim Ben Gördüklerimi yaşadıklarımı paylaşıyorum. Bu bölümde onun için olduğuna göre problemleri Aktardım.

Bu konuyu Açıp açmamak konusunda karar veremedim. Online Destekte Sorunumu Belirtikten sonra Şikayet konusu açacağımı ve tickettede belirttim Açın dediler ve açtım.
Melih bey Cevabımız vardır iyi niyetimizi suistimal ediyorsunuz dedi. Buyrun Cevap Hakkınızı Kullanın.

Not : )Ticket ve PM'lerin Scan'ları Pc'de Mevcut Yetkili Arkadaşlar Görmek İstediği Zaman Özel Olmak Üzere Yetkili Arkadaşlarla Paylaşabilirim. )