Elinize sağlık daha da geliştirilebilir ilk deneyim olduğu için çok görmemek gerekiyor.
Pardon ? Kaldırıp kaldırmayacağını sizemi sorucak arkadaş? İLK DENEYİMİM ibaresine dikkat ederek cümle kurunuz.
İstek varmı var emek varmı var fazla konuşmamak gerekiyor emeğe saygılı olalım!
Teşekkür ederim
Ne dediğinizi anlasam belki cevap verebilirdim. Noktalama işaretleri var dilimizde hani bilmiyosanız. Haydi şimdi al eline kalemi biraz Türkçe çalış teşekkür almalıyım de yap ve gel!
Verilen emekleri nasıl da bu kadar kolay bu kadar kötü eleştirebiliyorsunuz.Bence ilk denemeye göre gayet iyi bir tasarım olmuş.Kimse anasının karnından grafiker olarak çıkmadı.
kendi bilmediğiniz ve yapmadığınız işi uzmanmışsınız gibi değerlendirmeniz olmamış!
tasarim için düşüncem : para etmeyebilir ama her emek değerlidir, ölçüleri biraz daha ayarlı yapabilirsin. renkler göz yormuyor en azından, devam dostum
Aynen bende sizin gibi düşündüm zaten o yazıdaki ince cizgiyi zamanında yakalasaydım daha başarılı olabilirdim. bir gün bende arkadaşın yaptıgı gibi bir tasarım yayınladım sorum aynıydı ve hayatın dönüm noktası biri aynen bana böyle yazdı afarladım sanane felan dedim ama içimde birşeyler oldu çok begendiğim tasarımı beyenmedim yada sadece kendim beğendiğimi hissettim ve gayretlerim daha da çoğaldı sizde bu işin büyüsünü bozmasaydınız keşke daha yararlı olabilirdi

hepinize saygılar