Site adresi : pm
Site için istenen fiyat:900 TL
Sitenin Getirisi: Günlük 3-4 Dolar
Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce Dekorasyon
Günlük hit sayısı, kaynak link: 300 - 350
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1.5 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir:Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
* Güncellemede muhtemelen pr 3-pr4 alacaktır.Zaten güncellemeye kadar satılmazsa birlikte görürüz.
* Site domaini çok iyidir, keyworddur. zaten ay başı bir kaç gün adsense koymuştum rapordan tbm yi görebilirsiniz.(adsense koyduğum dönem hiti 80-120 arası değişiyordu)
* Site kendi aramasında 9. sıradadır, daha 1.5 aylıktır bir kaç ay sonra tam oturduğunda kendi araması dışında çok iyi hitler alacaktır zaten.
* Sitede media.net reklamları kullanıyorum,adsense kullanmak isteyenlerde görebilsin diye ay başı eklediğim raporda mevcut.Media.net' e her site kabul edilmez.Kabul edilse bile bu kadar iyi RPM vermez.(domain ve içerik etkisi)
* Eğer sayfa to %3 - %4 yapabileceğiniz ve adsensenin tıkları sayacak bir temanız varsa , kesinlikle adsense kullanın.4 doların altına inmezsiniz.
* Siteyi geliştirirken ilegal bir yol izledim mi? Hayır https://www.r10.net/google-adsense/98...e-hizmeti.html buradakileri yapmak ve günlük içerik girmek dışında hiç bir şey yapmadım.
Şimdi gelelim bu yukarıda anlattığım şeylerin ekran görüntülerine.
Hit Görüntüleri Açıldığından bu yana
Dün ve Bugünün Hiti
Bugün Google'den gelen (sayaç gece 12 de sınırlanıyor)
Herşeyi açıkça anlattığımı düşünüyorum , Bu saatten sonra Site adresi için pm isteyen bir kişi satın alma aşamasına gelmiş olan kişidir. birebir konuşur görüşürüz.Kısacası Pm atın diye mesaj yazanlara atmayacağım.İlgileniyorsanız mesaj atarsınız görüşür,konuşuruz.
Msn :
alfindogtown@hotmail.com
Mail atmak istersen :
info@plustre.com