Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Dün başımdan geçen bir olayı sizler ile paylaşmak istiyorum arkadaşlar , nedendir çok etkilendim . . .
Uçak ile istanbula indik , çıkacağımız alana yanaştı uçak kapı açıldı yolcular inmeye başladı.Uçağımızda engelli birçok kardeşimiz vardı.Engelli kardeşlerimiz yarı türkçe yarı azerice karışık konuşuyorlardı sanırım istanbula sağlık problemleri sebebi ile gelmişlerdi.Bende yardım etmek amaçlı hemen ayrılmadım çünkü belden aşağı tutmayan birçok kardeşimiz vardı.Uçağa sağlık hizmetlileri geldi ama yetersizdi,yavaş yavaş çıkarıyorduk herkesi ufak birer mini tekerlekli sandalyeler üzerinde.Son bir bayan daha vardı onuda arkadaşlar kapıdan çıkardı çok az ilerlediler derken nasıl oldu bilinmez kadın tekerlekli sandalyeden yere düştü yüz üstü.Hemen kaldırıldı ama canı yanmıştı ve çok korkmuştu.O kadar yolcu kalabalık kaptanıydı hostesiydi yer çalışanlarıydı sağlık görevlileriydi herkes sustu kadın ağlıyordu.Abi o kadar kötü oldum ki utanmasam bende ağlayacaktım derken kabin amiri tutamadı kendini oda ağlamaya başladı elinde bir bardak su ile kadına yanaştı sarıldılar vs.Herkes sus pus o arada...Sonra işim gereği çıkış yönünde ayrıldım oradan.
Gün içerisinde onlarda toplantı analiz o bu şu derken bir kahve molası verelim dedik , arkadaş hayat gidiyor ellerimizden ve biz şanslı olanlar bunun farkında değiliz , ekonomik olarak bir yerimiz var yetiyor ama gözümüz aç daha çok daha çok diye diye kendimizi yiyiyoruz.Bulunduğumuz konum itibari ile bir statümüz var olmaz arkadaş diyoruz daha da yükselmem lazım...
Şükür bildiğimi sanardım ama nafile... Bazen dur demek etrafını izlemek yardıma muhtaç kimselerin yardımına koşmak gerekli sanki.
Huzurlu mutlu en önemliside sağlıklı olmak en büyük kazanç bu hayatta.Biraz geç oldu ama anladım.
Allah tüm engelli kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun.Tüm olumsuz şartlara rağmen dört kolla hayata sarılmaları takdire şayet bir davranıştır her insan bunu başaramaz.Sitemizde wm olarak iş yapanları görüyorum çok iyi gerçekten Rabbim işlerini bol etsin.
Unutmayınız ki hepimiz birer engelli adayıyız.
iyi forumlar.