Manevi inancınız ne yönde bilmiyorum..
Ama çok fazla sorgularsanız ve bu devam ederse ve isyanlarınız artarsa bu inançlarınızdan olursunuz.. İnsanlara güvenciniz sıfıra iner, sürekli sorgulama ihtiyacı hissedersiniz.. Paranoyak olursunuz, kuşkucu olursunuz. Bence bir boşlukta gibisiniz çalıştığınız meslek nedir bilmiyorum buda beyninizi yoruyor olabilir. Bir süre uzak durun belki 2 gün belki 20 gün.. Boş insan diye tabir ettiklerinizden uzak durun muhabbet etmeyin. Biraz kendinizle baş başa kalın, maddi imkanınız varsa şehir değiştirin bir arkadaşınızın yada akrabanızın yanına kısa bir tatil iyi gelebilir. Bu bahsettikleriniz çoğumuzun başına geliyor önemli olan devam etmemesi.. Başta basit gibi görünür ama ciddiyetin farkına geç varırsanız ciddi sıkıntılar yaşarsınız. Sıkıntılarınız nedir mesela en çok kafanıza taktığınız, sorgulamalarınız neden.. Sizi buna iten bir neden mutlaka vardır az düşünün ve en başına gidin olayların, gerekirse bir psikologdan yardım isteyin. Ya da güvendiğiniz bir arkadaşınızla konuşun paylaşın. Ufak da olsa sıkıntılarınızı paylaşabileceğiniz birisi olsun. Vaktiniz oldukça maneviyata da yönelin emin olun iyi gelecektir. Dikkatinizi farklı yönlere çekmeye çalışın, farkındayım çok uzun yazdım ama niyetim yardımcı olabilmekti.. umarım bu sıkıntınız devam etmez