Ben de samimiyeti severim ama, bi yerden sonra seni müşteri değil de arkadaş gibi görmeye başladıklarında işin rengi değişiyor. İşini sallamaya başlıyorlar. Bunu yapanlar da şuan forumda her mesajın sonuna "saygılarımızla" koyan insanlar
O kötü

benimde abili kardesli konuştuğum kişiler var forumda ama dediğiniz gibi bi iş aksaklıgı olursa maile koyarım hemen Merhabayı, iyi çalışmaları
Kurumsal iletişimde önemli. Belki senin yaşlarda değil. Ama yaşın 30'ları geçtikten sonra insanların senli benli abili ablalı konuşmalarından hoşlanmamaya başlayacaksın. İş ilişkilerine ve profesyonel çalışma hayatına girince sen de insanlarla sizli bizli konuşacaksın ve samimi muhabbetleri sadece yakın veya eski arkadaşlarınla yapacaksın.
Hocam yaşım 23 ancak 3 yaz kurumsal bi ilaç firmasının genel Müdürlüğünde staj yaptım. İnanın kurumsallıkta Türkiye'de en iyi firmalardan birisidir. Zaten ingiliz firması. Türkiye'de kurumsallasmak oldukça zor. Bölüm dersim benim kurumsallık. Dediklerinize hak vermemek elde değil. Hayatta daha çok çok fazla tecrübe kazanacağım bunu her zaman böyle düşündüm. Ve gerçekten staj surecimde bile bazı samimiyetlerden rahatsız oldum.
Konuda asıl bahsettigim şey forumdaki tuhaf kurumsallıklar.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi