Arkadaşlar son yıllarda çok moda oldu bu konu bilmem farkettiniz mi? İnsanlar ufak tefek işletme açıyor, hatta bazıları açmıyor da gayri resmi is yapıyor ancak mesajlar, mailler oldukça resmi, özenli falan filan. Açıkçası ben bu tarz hizmet almaktansa laubali olmadan daha samimi hizmet almayı tercih ederim. Biz Türklerde böyle bi duygu var, yani ben buna inanıyorum. Ya da ben böyle yetiştim bilmiyorum. Her zaman satıcının muhabbet edenini tercih ederim. Yani öteki türlü insanları sadece para olarak görüyorlarmış gibi geliyor. Velhasıl özellikle de hosting firma(!)ları veya forumda satış yapan arkadaşların forum ortamında özellikle daha bi samimi mesaj atmasini beklerim. Bi de şey olayı beni bitiriyor, arkadaşın konuşması resmiyetten gecilmiyor ama "yine" yerine "gene" gibi bu tarz yazım hataları da yapıyorlar. Bu da cok tuhafima gidiyor.
Bu eleştiriyi umarım yanlış anlamazsınız. Bu tarz şeyler büyümek için, kendini büyük göstermek için elbette önemlidir ancak bence her şeyden önemlisi verilen hizmetin ve/veya ürünün kalitesidir. Zaten siz ne kadar resmi konuşma tarzına sahip olmasanızda sizin referanslarınız, sizi önerenler sizi hep bir adım ileriye taşır. En önemlisi bunu basarabilmek bence..
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi