project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son bir kaç günde yaklaşık 3 firmada aynı problem sabit telefona bakan eden yok adama ticket attım 15 saat sonra gece 01:00 cevaplıyor anlamadım.Koskoca firma niye telefonlara bakmaz ticket atıyorum dönen eden yok.Mantık yormaya çalışıyorum 12 den önce 14:00 den sonra arıyorum biriside çıkıp yemek molası demesin forumda aktif olarak satış yapıyorlar.Birde akşam 9 da arayıp bizi aramışşınız diyenler var nasıl müşteri buluyorlar anlamıyorum
Valla kardeşim kesinlikle haklısın. Bazı arkadaşlar ödeme hususunu da yazmışlar; ben daha hizmeti almadan ödemeyi yapıyorum yıllık olarak 3 ay aldığım hizmeti kullanamadan yeni bir yer arıyorum. Bizede yazık TR deki hosting sektörünün yerleşe düşmesine de yazık diyorum.

İşini bilmiyorsan yapmayacaksın her şey para demek değildir. Git bildiğin işi yap oradan da kazanırsın ama iki kuruş kazanmak için milleti mağdur etmeyeceksin.

Para alamayan hiz met sağlayıcılar içinde kesinlikle dakikası geldiğinde kapatsınlar bak nasıl ödeme yapıyorlar o zaman. İşini iyi bilip hizmetini adam gibi vereceksin paranıda zamanı gelince alacaksın alamıyorsan direk hizmeti kesip yollayacaksın.

İnşallah düzelir diye temenni ediyorum ama ülkemizde artık bir şeylerin düzeleceği ümidini de taşımıyorum.