Kardeş tebrikler koder ve mod olarak masaya yumruğu vurman güzel olmuş.
Ama şunuda yazmadan geçmeyeceğim bunları ben yazsaydım bir akıllı mod gelir her bir madde için onbeşer gün beni banlardı.
Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün
Tasarım ile seo arasında bir bağ olduğunu iddia edenler bana şu olayı açıklayabilir mi?
Kelime:
gebelik
Site:
www.gebelik.org
4 senedir bu kelimede kasan biri olarak bu site 4 senedir bir gün bile 2. sıraya düşmedi!
Ben olaya biraz daha farklı bir açıdan bakmak istiyorum.
Aslında öyle güzel kelimeler var ki çok tatlı para kazanılacak.Gebelik örneğide buna benzer kelimelerden biri.
Ne yazık ki bizim İnternet sitesi sahibi arkadaşlar takılmış bir; film,dizi,oyun,haber,sağlık vs gibi sitelere. Bu siteler hem maddi hem manevi anlamda insanı çok yorar. % 90'ı da ne yazık ki istediği noktaya gelemez.
Daha farklı alanlarda bu sitelere verdikleri maddi/manevi değerler ile inanın başka sektörlerde çok daha az uğraşarak çok da fazla para kazanabilirler. Hemde panda, penguen, zebra, ayı vs vızz gelir tırıstt gider.. Örnek olarak 5 ay önce böyle bir kelimede bir domain aldık ve site 3. aydır 1. sayfa 1. sırada daha tık demedi site
Yani bakış açısını değiştirmek lazım.
Hocam her dediğine harfiyen katılmakla beraber, artık seo bölümünde bir kural getirilmesi lazım bu tür bahanelerle soyulmamız engellemek için.
Burada aslında iş Seo ile alakadar iş yapanlardan ziyade sitesine çalışma yapacak site sahiplerine düşüyor. Yani biraz daha mantıklı olmak gerekir. Bir insan sizin sitenize örnek olarak " 500 TL "lik bir çalışma ile size ayda 200-300 TL kazanç vadediyorsa ondan uzak durun. Açık ve net.
Son olarak ben bu sitede; Title, keywords ve description değiştirip 2 tane de txt dosyası atıp 500 TL alanda gördüm. Yani burda karar sizin.