Yaklaşık 2 yıldır sayfa.net'ten hizmet almaktayım. Hizmet yönünde kesintisiz ve sorunsuz hizmet almaktayım. Bu yüzden kendilerine pek işim düşmez düşsede 6 ay'da bir belki. Zaten bundan 7-8 ay öncede bir sıkıntım olmuştu burda konu açmıştım sonra iş tatlıya bağlanınca konuyu sildirmiştik. Destek kısmında kendilerinin daha iyi olmalarını rica ederim. Çünkü 4-5 gündür sunucuya hala format atıcaklar. Tel ile olsun sitelerindeki iletişim kısmından olsun mail yoluyla olsun iletişime geçtim fakat formatın 1-2 saat sonra başlıyoruz diyorlar ama hala formatın F'si yok. Sürekli aradım, dünde aradım bayan çıktı format uzun sürüyor vs. dedi bende 1-2 saat sürer dedim.Sonra masaüstü telefondan birine yönelendirdi ordakilerde başlıcaz birazdan dedi fakat hala tık yok.Bugün 15:00 - 17:00 arası aradım sürekli telefonları "aradığınız numara bir başka kişiyle görüşüyor diyor" herneyse konuşmaları bitti. Bu sefer çaldırıyorum çaldırıyorum açan yok hatta numaram gözkünce 2 kere meşgule attılar.Gerçekten moralim bozuldu 2 yıllık bir müşterisi olmam ve 6 ayda bir işimin düşmesinin önemsenmeyişi beni üzmüştür. Engin beyden daha iyi bir destekçi bulmasını öneririm.