Valla şimdi bir yorum yapacağım ama kaç kişi taşlıyacak bilemiyorum

R10da tarafsız bir değerlendirme beklenilmemeli kanısındayım.Çünkü fazla görüş çeşitliliği oluşmuyor %60 tek tip görüşe sahiptir geri kalan %40 sesini çıkarmaz işine bakar

Sadece r10dada değil haber siteleri arası bile fark vardır = Mynet`e girersiniz devlet yıkıldı herkes açlıktan olüyor zannedersiniz haber7 ye girersiniz kendinizi Amerika zannedersiniz (Yorumları baz alaraktan yazdım) ve daha bir çok örnek mevcut İki uç haber sitesini aldım örnek olarak.

r10da şu konulara çok yorum yazılır:

1)Bu konu gibi ülke gidişatı hakkındaki konulara
2)İçki Tavsiyesi( xx param var ne alayım tarzı )
3)Cep Telefonu Tavsiyesi( İphone mu S3 mü? Tarzı konular genel olarak )
4) Araba Tavsiyesi(xxx model araba mı yoksa xx model mi tarzı)

2,3 ve 4. tip konulara bakınca bence ülkemiz içler acısı halde değil.

Adamın parası varki içki içiyor,parası varki 1500-3000 tl arası telefon tavsiyesi istiyor yada adamın parası var ki araba alabiliyor(çünkü araba tavsiyesi konusu açıldığında r10da ne kadar çok kişide araba varmış diyor insan )

Ve bu tür konulardada ülkemiz giderek batıyor vasat hale geliyoruz diyenlere bakarsan genel olarak( herkes değil) cebinde iphone`u,sigarası,dolabında içkisi vardır.

Şimdi diyeceksiniz sanene adamın iphone`undan,sigarasından,içkisinden tamam banane beni ilgilendirmez haddime değil ama ayağını yorganına göre uzatmayanlar bu tür konularda çok ateş saçıyorlar olumlu bir yorum gelsin hemen o kişinin kafasına yorumu kakarlar

Eğer batan varsa keyfi,boşa harcamadan batar.Cebimdeki telefonumun değeri 300 tl yi geçmez,içkim yok sigaram yok boşa para harcamıyorum.Ayağımı yorganıma göre uzatıyorum.Allaha şükür bunun içinde maddi sıkıntımda yok.

Lanet bir nefsimiz var biz ne yaparsak yapalım doymaz.Aylık 50 bin tl gelirin olsada genede çok harcarsın.Onun için kendimizi sıkmamız gerekiyor.

Benim fikrim bu değişmeyecek.Onun için boşuna saldırmayın.Benim aklım bana yeter sizinki sizde kalsın (Akıl vermenize gerek yok )