wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarım litre süt içerisine bir tane muz koyuyorsun, ardından 3 tane yumurtanın beyazı 1 tane de tam yumurta kırıyorsun. Bunu mikserler iyice karıştırıyorsun.
Bu hazırladığın karışımı iki öğün arasında içiyorsun. (Kahvaltı ile öğle yemeği arasında öneririm)
Farkı çok net bir şekilde göreceksin
Kaç günde

selcuksepetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı ben 175-civarı boy 55-57 kilo hiç gelişemiyorum anlamıyorum balık yagı hapı denicem artık bana denene göre sebebi bağdemciklerimin olması ve burnumda et olmasıymış,bir tanıdık bagdemciklerini aldıktan sonra hızla gelişti artık bilemiyorum birde metobolizma çok hızlıymış sanırım
Bademcikleri ne şartlarla alıyorlar bende aldıracağım eğer yarıyorsa
HYPNO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hic bi faydası olmuyor metabolizma yüzünden.

babam şuan 85 kilo ama 20sinden onceki fotolara baktım hep zayıfmış benim gibi.

genetik yani.

kahvaltıda 1 oğlen 1 oğun arası 1 akşam 1 gece de 1 ekmek yiyordum yemeğin yanında. yine faydasını goremedim. body yaptım diyet yaptım olmadı. ama şu mantıklı :

1 bardak zeytinyağında 1250 kalori var. günde 3 bardak icseniz cok fena kilo alırsınız ben dnedım ama cok fena mide bulandırıyor.

edit : metabolizmam acayip hızlı yedikten 15 dakika sonra sindiriyorum. tuvalet ihtiyacım geliyor yani.
Kesin garantiliyse yarın gidip 15 litre has zeytinyağı alıyor ve günde 1 litre içiyorum ciddiyim.