SesliMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yaklaşık 9 yıldır köpek besliyorum pitbull. dün bursa köpek çiftliğinden kızıl king doberman aldım.Yavru köpeklerin en büyük sağlık sorunu dediğimiz kanlı ishal sorunu bu hastalığa yakalanan köpek hic bir müdehaleye rağmen kurtarılamaz. çiftlikten veya şahıstan yavru cins köpek alacaksan eğer almadan önce köğeğin anne ve babasının secere kartlarını iste ve incele daha sonra yavruyu almadan önce sahibi ile anlaşma yap yavrunun ilk önce iç dış parazit aşılarını yaptırdım desede sen yinede köpeğe iç dış parazit aşısı yaptır sonra köpek çiftlikte kalsın 10 gün sonra yavrunun sağlığında herhangi bir sorun tüylerinde dökülme yoksa o yavruyu al. eğer olursa alma. en azından iç dış parazit aşısı parası ödersin olan sadece aşı parana olur 400 tl den olmaktansa . köpeğini ilk 3 ay kuru mama ile 3 öğün olarak besle daha sonraki 2 ay 2 öğün olarak besle ve 6 aya girdikten sonra 1 öğün olarak besle. köpeğin 4 ncü 5 nci aylarında itaat eğitimine başla derim. Umarım aldıktan sonra ona sonsuza kadar arkadaşlık edebilirsin. ileride ev de besleme sorunundan bebeğim oldu sakıncalı diye düsünüp satmayı veya sahiplendirmeyi düsünme. Arkadaşlığınız ömür boyu sürer inşallah. Şimdiden hayırlı olsun.
benim bahçem yok evimde beslicem sorun olurmu