Hocam yıllardır köpek sahibi olan birisi yazıyorum bunu..Bana kalırsa gününün 3te1'ini ona ayıramayacaksan onu alma..
Peki neden 3te1'i çünkü isterseniz siz 24 saat ona ayırın ama onun ihtiyaçlarını karşılamadığınız sürece hevesiniz gider bıkkınlık gelir para verip aldığınız CANI sokağa veya başkasına vermek zorunda kalırsınız..
Peki neden bıkkınlık gelir? Evde beslenen köpeğinizin attığı adımı bile öğreneceksiniz bir süre sonra yemeğini verdiğiniz saatten 15 dk sonra tuvalet ihtiyacı gelecektir yani köpeğinize tuvalet eğitimi vermekle kalmayıp onu takip etmeniz lazım hareketlerinden ne ister onu anlamanız lazım..
Ben evimdede baktım,şuan bahçemde husky besliyorum 3 yıldır ondan öncede çok köpeklerim oldu yıllarca baktık..
Şunuda söyleyeyim deli gibi tüy döker deli gibi evini hergün temizlemen yatağını temizlemen lazım tüylerle uyumaya alışacaksın yada bütün kıyafetlerin tüy olacak çamasır makinesinde bile yıkansa çıkmaz yoğun tüyler..Yapışır kalır..
Ben bilgi ve tecrübeme dayanarak husky aldım bahçesinde düzen kurdum tuvalet yeri yemek yeri su yeri tüy atma yeri herşeyini alıştırdım bahçeye bile çıkmadan yemek verebileceğim yer bile yaptım yani bu köpek işi çok önemli bir iş olur bi iki gün arkadaşında kalman gerekir ailen der bu köpekle mi uğraşacağız şöyle böyle çok sorun çıkarır ama eğer çok istiyorsan bu dediklerimi unutma ona çok iyi bak yeri gelecek sevgilinden öte değer vereceksin çünkü o seni koşulsuz sevecek..Yemek vermesen bile sevecek öyle dost bunlar..
annem katlanamaz bunlara

zaman hiç önemli değil ama ben sanırım yapamam ama inanılmaz derecedede istiyorum.