Dostum öncelikle selamlar,
16 yaşından beri bir ilişkiyi bugüne kadar getirmiş birisi olarak bahsettiğin noktayı çok rahat anlayabiliyorum.
AMA,
İlişkisi olan bir bayana herhangi bir şekilde yeşil ışık göstermek, teşebbüs etmek, ima etmek ... ne dersen ne kesinlikle "ben erkeğim" diyen birinin yapacağı hamle olamaz. Dinen bile erkek kadından üstün görülmektedir. (bu konuya ayrıca girmek isteyen olursa özel mesaj atarsa sevinirim) Yani, peki ya gönlüne AŞKINA aklına kalbine gururuna söz geçiremiyorsa gibi cümle kurmamalısın, yakışmaz !
O insanların ilişkilerine saygı duy. Arkadaşların dediği gibi empati kur, kesinlikle yapmayı aklından geçirdiğin şeyi görmek istemezsin.
Bana soracak olursan, birisi dolaylı veya doğrudan benim sevdiğime bahsettiğin şekilde bir yaklaşımda olacak. ALLAH bana cinayet işlememem için sabır versin. Namusuna, şerefine göz diken adamın havadaki toz tanesi kadar değeri yoktur.
Sakın kendini bu konuma getirme kardeşim, mesleğim icabı konuştuğumuz ve buna benzer konuları düşünmek için şahsen çok vaktim oluyor. Emin ol yürekten bir dost gibi anlatmak istedim düşüncelerimi sana. Sürçü lisan ettiysem affola. Saygılar.
Kpt. Volkan ERTÜRK
çok teşekkür ederim o hataya düşmedim düşmücem
HAKLISIN
unutana kadar temiz, sevgilisi olmayan bir kızla denicem şartta değil saten yada ( ciddi düşünene kadar boş durucam )