Firma, dilediği zaman, bu sözleşmeyi, tek taraflı olarak önceden haber vermeksizin güncelleme ve değiştirme hakkına sahiptir.
yazmakta zaten + google geçmişlerden bakılabilir veya sitenin eski yedeklerinden. bunu kanıtlamak zor değil ama geçerlilik önemli olan
Hiç de öyle değil.
Yasal olarak benim altına imza attığım bir sözleşmeyi, benim onayım olmadan güncelleme ve değiştirme hakkına sahip değilsin.
O bahsettiğin ticari olmayan ilişkiler için geçerli olabilir bir nebze. Ama hukuki ihtilafta da mahkeme sözleşmenin tek taraflı değiştirilemeyeceğini güncellenemeyeceğini söyler.
Ben senden hizmet satın alacağım. Bunun karşılığında sana para vereceğim ve seninle bir sözleşme yapacağız. Sonra sen bu sözleşmeyi kafana göre değiştireceksin. İşte buna hukuk denmez. Sen sözleşmeye ne yazarsan yaz, sözleşmeyi değiştirdiğin anda sözleşme geçersiz olur. Müşteri yeni sözleşmeyi kabul etmediği sürece yeni sözleşmenin maddelerine karşı sorumluluğu olmaz.
Google geçmişlerden bakmak mahkemede delil olarak sayılmaz, google sözleşmenin yapıldığı andaki, sözleşme yapılan sayfayı indexlemiyor. Bunun tek yolu anlık zaman imzası ile dosya üretip müşteriye mail atmak ve bir kopyasını saklamak şeklinde olabilir.