Sunucu şirketleri kirala senin olsun şeklinde bir makine size sunuyorsa bunu sonuna kadar sağlamak zorunluluğu olduğunu sanmıyorum sonuçta o şirketin bu makineyi satacağı bir müşteri bulması gerek buda 1 hafta gibi bir mühlettir. Bu şirketteki tek hata bana göre sunucu müşterisi KİRALA SENİN OLSUN hizmetini iptal ederse an ve an kapatılışı gerçekleştireceğini yazmamasıdır sözleşmesine. Konuyu halen tartışıp bir yerlere getirmenize gerek yok.
Gideni kim geri getirebilir?
Sizinde makine boş diye tabi ettiğinizi görünce haliyle kapatmak gereğinde kalmış. Kim olsa herkes bunu yapardı.
Superserver ile çalıştık zamanında tölerans ettiği günler olmuştur ödemede. Onlarıda alnının teriyle kazandıkları için tarafımızdan almışlardır.
"Sunucu şirketleri
kirala senin olsun şeklinde bir makine size sunuyorsa bunu sonuna kadar sağlamak zorunluluğu olduğunu sanmıyorum sonuçta o şirketin bu makineyi satacağı bir müşteri bulması gerek buda 1 hafta gibi bir mühlettir. Bu şirketteki tek hata bana göre sunucu müşterisi
KİRALA SENİN OLSUN hizmetini iptal ederse an ve an kapatılışı gerçekleştireceğini yazmamasıdır sözleşmesine."
iyi güzelde peki ozman neden benden 01.12.2012-31.12.2012 arası ücret aliyor ?
madem satacak ozman ulaşıp sorsun sunucunuzu kapatacağız kullanmıyorsanız.başka müşteriye satacağız diye.
"Sizinde makine boş diye tabi ettiğinizi görünce haliyle kapatmak gereğinde kalmış. Kim olsa herkes bunu yapardı."
iyi güzel demişşinde ozman neden bilgi vermiyor ? sunucuyu kapatacağı konusunda?
ben iptal talebinde bulunduğumda ne demişim ?
boş duruyordu evet. güvensizlik yarattıklarından iptal ettim.
"Sizinde makine boş diye tabi ettiğinizi görünce haliyle kapatmak gereğinde kalmış. Kim olsa herkes bunu yapardı."
demişşin ben iptal yazısını nezman yazmışım ? "19.12.2012" tarihinde ozman neden kapatmıyor ? 27.12.2012 bekliyor? sistem oto vs yapıyor denmesin boşa. burdaki mesajımın sonunda belirtmişim.
https://www.r10.net/1066543478-post17.html
"Konuyu halen tartışıp bir yerlere getirmenize gerek yok"
ben yazmayım diyorum konuya ama yazdıran tartıştıran siz oluyorsunuz.
"Gideni kim geri getirebilir?" kimse getiremez bana yaşattıkları sorunu başkası yaşamasın diye bu konuyu açtım. ve bu konuda bu mesajımdan önceki mesajımın cevabı halen yok
SuperServers ile uzun zamandır çalişiyoruz halende çalışmaktayız. Gerek Kaan bey, gerek Caner bey hem ödeme konusunda hemde teknik konuda ellerinden geldiğince yardımcı olmaktadırlar. SuperServers çok daha iyi yerlere geleceğini umuyorum.
Başarılar SuperServers.
Sizin taktiriniz o ben başımdan geçen olayı yansıttım konuda.