günlük 20-30-40 adet firmamızdan türkiyenin her yerine kargo gönderimi yapıyoruz,tahsilatlı veya tahsilatsız.doğu hariç diğer taraflarda ufak tefek olsada pek sorun cıkmıyor ancak;mardin,batman,van,hakkari buralara giden kargolarda sık sık sorunlar yaşıyoruz,biraz önce hayretler içerisinde kaldım mardine bır kargo gondermısız 15 gun once,hıc ses cıkmadı çıkmadıgına gore teslım edılmıs olmalı,+kayıtlarada baktıgımızda teslım edılmıs olarak gorunuyordu+tahsılatlı kargoydu.tesadufen musterıyı aradım kargonun ulasıp ulasmadıgını sordum müşteri ulaşmadıgını soyledı,ben ulastı olarak gorundugunu belırttım kargo takıp numarasını falan verdım adam kargoyla gorusmus onlarda teslım ettık demısler,musterımde adını soyadını vererek bu ısımde baska bır sahıs yok ama ben almadım nasıl olur dıyorçok ilginç bır durum alan adamda sahısın kendısı olmadıgı halde bıde urunu alırken ucretını odeyıpde teslım almıskendısıne aıt olmayan ve hıc bır sekılde kullanamayacagı bır urunu herhangı bırısı nasıl ve niçin teslım alır acabagüleyimmi aglayayımmı bende bılemedım