Başta da belirttim uzman değilim ve google adwordsun yıllar öncesinden çok daha karmaşık olmasından şikayetçiyim. Yukarıdaki yuvarlak tanımlamalar (gereksiz anahtar kelimeden kaçının) yeni başlayanları düşündüğünüzün aksine zarara sokar!
Yeni başlayan bu yazıdan ilham alıp gerekli kelime diye seçtiklerine rağmen her geçen gün parasının dittiğini zarara uğradığını görünce yılgınlık ve moral bozukluğu yaşar.
Yeni başlayanların damdan düşenler tarafından kaleme alınmış yazılara ihtiyacı var.
Balık tutmayı anlatan yazılar (yukarıdaki anlatmıyor) yerine balığın nerelerde olduğu hangi tür oltalarla ışıklamı ışıksız mı tutulabileceğini anlatan balık hastaları tarafından yazılmış yazıların daha sabitlenmeye değer olacağını düşünüyorum.
Ayrıca yeni başlayanlarsa hedef bunu kolayca sadece 1 konu pinleyip onu besleyerek yapabilirsiniz.
Eğer siz adwords kategorisinde yeterince uzman değilseniz tabii ki pinleme yapmayın çünkü istemeden daha kayda değer konuları alta atmış oluyorsunuz.
Basit bir konuya takıldık belki ama bana göre bir forumda pinlenenler çok önemlidir. Pinlemeye karar vereceklerinde o kategoride iyi bilgiye sahip olmaları neyi pinleyip (sunup) neyi pinlemeyeceğine karar vermelerine yardım eder diye düşünüyorum.
Sevgili point son olarak belirteyim belki bu yazıda karşı karşıya gelmiş olabilirsiniz fakat mutlaka bir çok gönüllü fedakarlıklar ve katkılarda bulunuyorsunuz bu kesinlikle teşekküre değer bir çalışmadır sadece bu yazıda olmamış görüşündeyim diğer çalışmalarınız mutlaka çok daha isabetlidir sakın gücenmeyin sizi eleştirdiğimi düşünmeyin benim tespitim bu yazının pinlenip pinlenmeme değeri üzerine.
sevgiler.