Merhaba arkadaşlar uyku sorunu yaşıyormusunuz ? düzensiz uyku problemim var yıllardır süre gelen bir sorun aslında bendeki örneğin 24 saat 48 saat uyumadan duruyorum aynı şekilde 24 saat uyuduğumu bilirim.
mesala uyuduğum zaman kesinlikle uyanmam kendim uyanmadığım sürece birisi seslesede uyanmam davul çalsada uyanmam öle pis bir uykum var bir kaç defa uyku hapı kullandım değişik markalarda fakat bunlarda uykumu getirmedi yada geç saatlerde getirdi yattığımdada kalkamaz oldum.
bu sitede gecesi gündüzüne karışmış çok kişi vardır diye tahmin ediyorum başında böle bir sorun olan varmı aramızda veya böle düzensiz uyku sorununu çözen oldumu ?
çevremdeki insanlar pisikologa git diyorlar ben delimiyim gibi saçma sapan cevap vermiyorum bunu diyenlere fakat pisikoloklukmu bir durum bu acaba ? forumda pisikolok varmı acaba ? böle uyku sorununu aşan akşam 12 dedinmi yatan sabah erken kalkan varmı aramızda ?
birde şunu demek istiyorum mesala gece saat 3-4 gibi yatıyım ertesi gün sabah 9 da önemli bir işim olsun birisine randevu vermiş olayım ne bileyim bir işim olsun sabah 9 dedın mı kalkarım yada annem seslerse uyanırım fakat gece 4-5 gibi yatıyım sabaha bir işim olmasın akşam ezanına kadar uyuyorum bu sorun hakkında ciddi endişelerim var sabaha karşı yatıyorum akşam uyanıyorum ne arkadaş çevrem kaldı ne iş hayatım bunun yuzunden dükkanımı kapattım. akşam kalkıyorum bilgisayarın başında sabahlıyorum asosyel oldum çıktım işsizim şuan iş aramaya gitcem bir türlü uykumu yoluna koyamıyorum kı sabah erken kalkıp iş aramaya çıkayım kısacası bu konuda ciddi sorunlarım var bana öneride bulunun yol gösterın uyku sorunu yaşayıpta atlatanlar varsa onlar yardımcı olsun forumda pisikolok arkadaş varsa önerılerıne çok ıhtıyacım var şimdiden okuyup yardım etmek isteyen herkeze teşekkürler..