öncelikle diyim ygs/lys hazırlıgı yapıyorum meslek lisesi eşit agırlık olarak sınava çalışmaya çalışıyorum 2gün pazartesi salı okulum var diger günler evdeyim dersane olmadı stajı halletik program yapmıştım ona uymaya çalışıyorum ancak normalde istegim gelmiyor mesela bugün okuldan geldikten sonra açtım konuyu çalışmaya başladım istegim gelmiyor ancak derse alıştıgımda bırakmak istemiyorum sürdürebiliyorum. pc bırak derseniz olmaz internetten konu anlatımları açıp (ekolhoca) ordan çalışıyorum konuları anlıyorum paragraf sorularını vs bayagı anladım fazla testte çözemiyorum napcagımı hiç bilmiyorum vallahi okuldan geldikten sonra halsiz oluyorum akşama kadar sabah 8 akşam 6-7 evde tekim yemek vs kendim hazırlıyorum böyle küçük ugraşlarla zaman geçiyor pc doluyor konuları takip edemiyorum sabahları kalkamıyorum 12 de kalkıyorum resmen çökmüş durumdayım tavsiyeleriniz neler öncelikle sabah uyanma sorununu çözmem gerekiyor

edit: araç teknolojisi okuyorum meslek lisesi
edit2: 15 aralikta ehliyet sinavim da var oda aklima takiliyor tek seferde geçip kurtulmam gerekior o gune kadar sadece ehliyetemi çalissam