Bu olay abimin başından geçti ve geçiyor ona göre tam detayları bilmedigim için üstünden anlatıyorum Turkcell faturalı hattı var abimin ve ek olarak 12tlye sms paketi yapıyormuş toplam 40 civarı bi fatura ödüyor her ay abim fazla az olabiliyor haliyle bu fatura kesilme tarihini tam hatırlamıyorum ancak geçen ay diyorum fatura tam 932 TL gelmiş içerigi 28 tl civarı konuşma 900 tl civarı mesajlaşma turkcellin sistemi otomatik iptal etmiş sms paketini o yüzden olmuş bu.

Yetkililer ile görüştügünde ise abim ben iptal etmedim iptal edip 2bin mesajmı atcam falan demiş müşteri hizmetleri bizde iptal edildi görünmüyor vs diyip daha üst yetkililere baglamış adamlar inceleme yapıp dönecez size diyip kapattı telefonu abim online işlemlerden telefonun 1 önceki ve sonraki ayın dökümlerine baktı 932+tl gelen faturanın dökümünde sms den bir ücret almış bir almamış sürekli alıp almamış tüm paketleri belli.

Dün 2-3 kere daha aradılar abimi hatayı abimde bulmuşlar abim iptal kocaman vs yazıp yollamış iptal olmuş ama sms paketi iptali ile alakası yok bu kelimenin öylede iptal edilmiyor ve turkcell bize jest yapmış %70 indirime gitmişler faturayı güncellediler 300+ civarı birşey oldu dün akşama dogru 2.kez aramışlar abimi tam detayını bilmiyorum abime yetkili birşeyler demiş sonra bir dk beyefendi bir hata tespit ettim diyerek hatta bekletmiş anlık anda hata tespit ediyor ve adam tekrar incelemeye aldık size tekrar dönüş yapcaz diyerek telefonu kapatmış.
ve sonuç olarak bekliyoruz adamların napcagını bize jest yapıp %70 indirime gitmişler abim telefonla konuşurken yetkililer hep 1-2 cümleyi birbirine getiremiyorlar böyle bir olay başından geçen varsa yada bilgili kişiler yazarsa seviniriz anlatım bozuklugu olabilir kusura bakmayın mahkemeye kadar gidicek gibi

ve resim : bazen full bir sayfa kısa mesaj diye ücret almış bazen hiç almamış sürekli ücret alsaymış eger 1500tl ye dayanırdı fatura geldikten sonraki aya hemen 100tl olmuş onu yetkililer düzeltip eski 40+ civarı faturaya cevirmişler ayrıca.

http://g1211.hizliresim.com/13/t/g8jv7.gif