digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığın ürün bozuk çıkıyorsa bu satıcının suçu mu?

Eğer kargo ücreti vermeden değiştirmek istiyorsan ürünün üzerinde yazan yetkilli teknik servislerden birine şahsen gidip kargo ücreti vermeden değiştirmeyi deneyebilirsin. Ama eticaret sitesi üzerinden değiştirmek istiyorsan kargo ücretini vermen gerekli. eticaret sitesi ürünü firmadan yenisi ile değiştirebilir ama kargo ücretini firmadan alamaz.

Ben kendi sanal mağazamda alıcının tavrına ve ürüne göre bazen öderim kargo parasını.

Aslında ürünü kargo görevlisinin yanında teslim alırken kontrol etmek çalıştırmak lazım yasal olarak. Eğer ürün çalışmıyorsa bozuksa teslim almayıp geri göndermek gerekli. Çünkü kargo görevlisinin elindeki kağıda attığınız imza yasal olarak ürünü aldığınız anlamına değil, ürünü sorunsuz ve eksiksiz teslim aldığınıza dair atılan bir imza.
Haklısınız ürün bozuk çıkıyorsa Çin suçludur... Ürün yurt dışı malı, üstünde Türkçe karakter bile yok siz yetkili servisten bahsediyorsunuz..

Son olarak şu klişe "kargo görevlisi yanında ürünü açmalısınız" cümlesini bırakalım artık. Hepimizin bildiği gibi hiç bir görevli beklemiyor ve BEKLEMEZ. Ben cebimde para olmadığı için hemen binanın altında ki ATM'den para çekip vereyim dedim adam acelemiz var üzgünüm şubeden alırsınız dedi çekti gitti. Ek olarak aldığım ürün batarya. Bataryanın çalışıp çalışmadığını anlamak için 1-2 saat şarj etmek lazım